Alıntı:
ceren34 tarafından gönderildi
Dünya ekonomi bakanı diye bir şey duymadım ben. Öyle bir makam mı varmış? Bir de sayın Unakıtan'a sorunuz. Toplam borç stoğumuz ne kadar diye. Siz bir araştırın derim. Biraz farklı gazeteler okuyun. Sizin gazeteler yazmaz bunu. Mesela Vatan'da bugünkü sayın Doğru'nun yazısını. Benim yazmadığım çok şeyi de bulacaksınız orada. Akepe sayesinde yabancıların kanımızı nasıl emdiğini. Çıkıp da bir bakanınız. "Sen yalan yazmışsın sayın Doğru" diyebiliyor mu?
Takım tutar gibi parti tutmayalım. Gözünüzü açın lütfen. Ben iktisat mezunuyum. Atatürk'ten bu yana bu ülkeyi gerçekten kalkındırmak isteyenlerin başımıza geldiğine inanmıyorum. Gelseydi, şimdi Türkiye fakir bir ülke olmazdı. Hiç bir partiyi desteklemiyorum. Siz de gözünüzü açın. Akepe bugüne kadar yönetime geklenlerin en kötüsü. İstikrar zannettiğimiz, sanal bir dünya. Sıcak para kesildiği an bu hayal dünyası yıkılacak. Sıcak para devam ederse daha da kötü. Battıkça batacağız.
Peki "Oyumuzu akepeye vermeyelim de kime verelim?" diye sorarsanız, verecek hiç bir yanıtım yok. Türkiye'nin sorunu da bu zaten. Verecek tek parti göremiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Ama topikteki duaya ben de katılıyorum. Allah bizi bunlardan biran önce kurtarsın.
Saygılarımla.
|
bence biz artık bir yol ayrımındayız kimse inanmak istemiyor ama avrupa ve abd bizim değer verdiğimiz herşeyin içini boşalttı(bizim bizim sandığımız ama asla bizim olmayan medya ile) insanların inanacağı hiç bir şey kalmadı sağ sağ değil sol sol değil akp dindar bir parti görüntüsünde ama bence onunlada alakası yok ben aşırı dindar olsam amerikadan nefret ederim ama akp de bunu göremiyor aksine bir abd, avrupa ve hristiyanlık hayranlığı görüyoruz. herşey satılıyor, barzani ve talabani soysuzu tehdit ediyor, kürdistan kuruldu,misyonerlik almış başını gidiyor, bizim medyamız ne yapıyor takmış bir başartüsüne ya da bilerek taktırmışlar sabahtan akşama kadar onunla oynuyor ya da oynatılıyor ve böylece de biz ülkenin göz göre göre elimizden uçup gittiğini göremiyoruz. bence kimse cumhuriyet yıkılıcak, laiklik elden gidicek diye korkmasın bunları en son yapıcak parti akp dir çünkü ben eşlerinin türbanı dışında akp nin dindar bir parti olduğunu inanmıyorum. ama çok ta mantıklı sen bir mahallede hristiyanlığı yaymak için kimi kullanırdın ben olsam cami imamını kullanırdım

onlarda öyle yapıyorlar bu ülkenin tek bir kurtuluşu var; medyanın,avrupa birliğinin,abd'nin sevgili zenginlerimiz tüsiadın dediklerinin tam tersini yapmak....