02-10-2007, 04:40
|
#23 (permalink)
|
|
Banned
Giriş Tarihi: 30-09-2007
|
Alıntı:
ceren34 tarafından gönderildi
Siz kendinizi çok bilgili sanıyorsunuz galiba? Toroslardaki katışıksız Türkmen boylarına bakın. Hangisi çekik gözlü? Türk dünyası o kadar büyüktür ki, sadece Çin'de Türk yoktur. Hindistan dahil hemen hemen tüm Asya'da vardır. Çin'de esaret altında olanlar da Uygur-Sincarlar (Eski Göktürkler) Türklerin bir bölümüdür. Belki Sarıuygur da deniyordur ama ne önemi var? Siz Türkiye'de yaşıyorsunuz. Ne mutlu Türküm diyebiliyor musunuz? Yoksa kendinizi Arap gibi mi hissediyorsunuz? Önemli olan o.
|
katısıksız Türk mü? ben kendime müslümanım diyorum nasıl ki yahudisi yahudiyim hristyanı hristyanım diyorsa bende müslüman bir türküm. herarapca bilen kendini arap mı hissetmesi gerekir. bide ibrahim tatlıses gibi cahilliğinle övünmesen tam olacaksın. az tarih kitabı oku Sincar Türkleri kimmiş ögren. yaw katısıksız millet kaldı mı?her ırkın safiyetinde kendine özgü bir özelliği vardır bu konuda soruyorsan evet bilgiliyim ve Türkler cekik gözlü olur bak avsar türkleride kütahyada yasıyor onlar cekik gözlü ama ve senden benden önce anadoluya gelmişler konyaya ak oba türklerine(ki bende obalıyım) cekik gözlü, kaç yıl gecmiş ama özelliklerini kaybetmemişler sana bunun kanıtını bilimsel olarak da veririm örneklerinide istedigin kadar veririm. Dünya tarihinde bilinen 3 cekik gözlü ırk vardır ,Cin (dogu asya ırkı), Mogol (orta asya) Türk Ön Asya) baska merak ettigin bilmeyip salladıgın varsa söyle onuda anlatayım. bilimsel olarak ta kafatasılarında yapılan calışmalarda Türk ırkının kafatası yapısı belirlenmiş Türkiye den asyadaki ırklara en yakın kişiler ege de doguanadoluda malatya tarafında güneydoguda beritan ların oldugu bölgelerde en yakın kafatası benzerlikleri bulunmustur senin kafatasın benziyormu? gözlerin cekik mi? ne kadar ceviksin gercek türkler kadar mı? bunları sana sen türk degilsin diye anlatmıyorum katısıksız millet neredeyse kalmadı cin deki türkler haric cünkü onlar dısarıya kız vermezler kız almazlar benimle türklük tarihine girme
Son Düzenleme SaboteX tarafından : 02-10-2007 at 04:45.
|
|
|