Alıntı:
ceren34 tarafından gönderildi
Dünya ekonomi bakanı diye bir şey duymadım ben. Öyle bir makam mı varmış? Bir de sayın Unakıtan'a sorunuz. Toplam borç stoğumuz ne kadar diye. Siz bir araştırın derim. Biraz farklı gazeteler okuyun. Sizin gazeteler yazmaz bunu. Mesela Vatan'da bugünkü sayın Doğru'nun yazısını. Benim yazmadığım çok şeyi de bulacaksınız orada. Akepe sayesinde yabancıların kanımızı nasıl emdiğini. Çıkıp da bir bakanınız. "Sen yalan yazmışsın sayın Doğru" diyebiliyor mu?
Takım tutar gibi parti tutmayalım. Gözünüzü açın lütfen. Ben iktisat mezunuyum. Atatürk'ten bu yana bu ülkeyi gerçekten kalkındırmak isteyenlerin başımıza geldiğine inanmıyorum. Gelseydi, şimdi Türkiye fakir bir ülke olmazdı. Hiç bir partiyi desteklemiyorum. Siz de gözünüzü açın. Akepe bugüne kadar yönetime geklenlerin en kötüsü. İstikrar zannettiğimiz, sanal bir dünya. Sıcak para kesildiği an bu hayal dünyası yıkılacak. Sıcak para devam ederse daha da kötü. Battıkça batacağız.
Peki "Oyumuzu akepeye vermeyelim de kime verelim?" diye sorarsanız, verecek hiç bir yanıtım yok. Türkiye'nin sorunu da bu zaten. Verecek tek parti göremiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Ama topikteki duaya ben de katılıyorum. Allah bizi bunlardan biran önce kurtarsın.
Saygılarımla.
|
güzel konuşuyosun bu arada düzeltiyim uluslararası para fonu başkanıymış kusura bakma kime vericez kardeşim bu ülkede baykala bahçeliye güven olmaz en iyisi tayyipdir bazı arkadaşlar laikliği bitiricek diye akp için öyle bişey olsa akp ye oy verenler çıkar ak partinin karşısına siz bunu anlamazsınız ama