Mehmede Mektup
Karalamıyorum ilk defa önümden akıp giden bembeyaz sayfaları
Sana yazıyorum bu mektubu mehmedim
Sana yazıyorum bu mektubu Mehmetçiğim
Ve sana sesleniyorum ruhu şad olup göklere yükselen şehidim
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır..
Yazabiliyorsam eğer, oturup penceremin köşesine elimde sigaramla izleyebiliyorsam şehrimin loş ışıklarını ve düşen her yağmur tanesi bile huzura düşüyorsa eğer sanadır bu satırlarım.Sen uyanırken sabahın bilmem kaçıncı saatinde, bilmem kaçıncı şafaktan, bilmem kaçıncı içtimalara .Bizde ise esmekte inan bilmem kaçıncı tatlı rüyaların bilmem kaçıncı esintileri.Kızma mehmedim ,kızma Mehmetçiğim, kızma şehidim bize de gelecektir elbet postallı sabahlarda şehadete uyanma sırası
Çekilmişken kafirin ucu kanlı kılıcı ve düşerken her sabah ocaklar bir avuç kan.Zannetme ki yalnızsın.Sanadır her dualarda fatiha, sanadır her dualarda amin.
Yetmiş beş milyon amini savurup gözlerine lailahe illallahlarla arkandayız.
Zırhını giyinmiş muhammedin askerleri, gökten beyaz atına binmiş saf saf iner türkün şehitleri.Korkudan namertliğe bürünmüş USA nın köpekleri
Titrerken korkaklığa diz kapakları.Gözünü kan bürümüş gözü çıkmaya sıra bekleyen peşmergeleri…
VE YARINIMI KOYUP İNCEDEN ÇEKMECEMİN CEBİNE
KEFENİMİ SIRTLARIM HAYAT
GÖZLERİM KAPALI
O VATAN DENİLEN MUKADDES MABEDİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKERCESİNE....
NASİBİM OLUR İNŞALLAH BİR GÜN ŞEHRİMİN BUZ TUTMUŞ KALDIRIMLARI
NASİBİM OLUR İNŞALLAH BİR GÜN SEVDİĞİMİN YORGUN DÜŞMÜŞ KOLLARI
NASİBİM OLUR İNŞALLAH BİR GÜN TOPRAGIMA ANAMIN GÖZYAŞLARI
VE NASİBİM OLUR OLUR İNŞALLAH BİRGÜN BAYRAGA SARILMIŞ NAAŞIMA BABAMIN OMUZLARI...
YARAB; BİZEDE ŞEHİT OLMAYI NASİP EYLE.....
HEPİNİZE SELAM OLSUN DOSTLAR.....
SAGLICAKLA
Son Düzenleme ibrahimdemir tarafından : 12-10-2007 at 00:38.
|