03-12-2007, 01:30
|
#3 (permalink)
|
|
Banned
Giriş Tarihi: 10-05-2007
|
Alıntı:
merve karan tarafından gönderildi
http://www.forumneuro.com/showthread.php?t=228761 linkte bulunan haber ile ilgili..
Merhaba, daha önce yönetiminize yazdığım mesajlar sonuçsuz kaldı...Yukarıda verilen haberde defilede benim de yer aldığım yazılıyor fakat ben aynı tarihte İstanbul Swissotel'de düzenlenen ITKIB Genç moda tasarımcıları yarışmasının kadrosunda görev aldığım için Mehmet Köymen'in defilesine çıkmadım dolayısıylada yeraslmadığım bir defilede adımın hoş olmayan bir biçimde kullanılması beni rencide etti...Haberi Hürriyet gazetesinin eki Kelebek'ten kopyalamışsınız iyi hoşda bütün uyarılarıma rağmen haberden adımı çıkartmamanızdaki inadı anlayabilmiş değilim.Tarihi araştırıp baakrsanız zaten itkib defilesinden resimlerede rastlayacaksınız.Adımın bu şekilde kullanılmasından ve düzeltme yapılmamasından dolayı zaten Hürriyet Gazetesi internet editörleri hakkında yargı yolunu kullanacağımı kendilerine bildirdim lütfensizde internet sayfanızda yer alan bu haberi düzeltin ve adımı çıkartın...
Saygılar,
Merve Karan
|
İsteğiniz üzerine konudaki haberde adınız gecen yeri düzelttim.Gostermıs oldugunuz duyarlılıgınıza teşekkur ederım.İyi calısmalar kolay gelsin.
|
|
|