Alıntı:
|
Polis aleyhtarı haber yok.Polisin içindeki bazı hatalar gündeme getiriliyor.Bunlarda gündeme getirilmesin mi?Bütün kurumlar için geçerlidir bu.Başbakan eleştirilecek,cumhurbaşkanı eleştirilecek ama polis eleştirilmeyecek öyle mi?Kimseyi zorla polis yapmıyorlar.Herkes mesleğini kendisi seçiyor.Maaşının ne kadar olduğunu ve mesleğin zor koşullarda yürüdüğünü bilerek bu mesleğe giriyorlar.Onun için,yok efendim 1000 ytl maaşla çalışıyormuş falan gibi laflar karın doyurmuyor.Milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor.Hemde hiçbir sosyal ve sağlık güvencesi olmadan.Polislik profesyonel bir meslek.Özel harekat timlerinin hangi koşullarda çalıştığını hepimiz biliyoruz.Keşke ülkenin ekonomisi iyi olsada bütün çalışanlara çok daha yüksek ücret ödenebilsin.Ayrıca....yolun kenarında pasifize olmuş bir genç kızın suratına tekme atmanın nesini mazur göstereceksin?Arkasından gelen polisin de ayrıca copla vuruşunu neyle izah edeceksin?Elbette polisin içindeki cani ruhlu adamlarda temizlenmeli.Her zaman diyorum,polis halkın değil devletin polisidir.
|
siz haberleri okumuyorsunuz yahut Türkiye dışındasınız galiba. Bu kadar aşağılıkların olduğu bir ülkede basın polisin üzerine geliyor ve sizin gibi zihinler bundan nemalanıyor. Askari ücret zart zurt demişin polislerin yaptığı o paraya bile yapılmaz. Ben trafik cezası da yedim ben polisden cop da yedim ama doğruya doğru kardeşim eğer polise yapılan bu haksızlıkları görmüyorsanız körsünüz. Burda basının elindeki televole görüntüleri yazmışsın aha orada şikayet mercii var bi şikayeti olan da gider eder burada salak saptirik görüntüleri bilip bilmeden yorumlamak sana da düşmez vesselam..