11-05-2008, 00:11
|
#9 (permalink)
|
|
Orgeneral
Giriş Tarihi: 19-05-2007
|
Alıntı:
tibethasan tarafından gönderildi
siz haberleri okumuyorsunuz yahut Türkiye dışındasınız galiba. Bu kadar aşağılıkların olduğu bir ülkede basın polisin üzerine geliyor ve sizin gibi zihinler bundan nemalanıyor. Askari ücret zart zurt demişin polislerin yaptığı o paraya bile yapılmaz. Ben trafik cezası da yedim ben polisden cop da yedim ama doğruya doğru kardeşim eğer polise yapılan bu haksızlıkları görmüyorsanız körsünüz. Burda basının elindeki televole görüntüleri yazmışsın aha orada şikayet mercii var bi şikayeti olan da gider eder burada salak saptirik görüntüleri bilip bilmeden yorumlamak sana da düşmez vesselam..
|
Yurt dışında falan yaşamıyorum.Kimsenin kafasına silah dayıyarak polis ol denmiyor.Kendileri bu mesleği seçiyorlar.Salak saptirik diye yazdığın yorumların sahibi ve muhatabı sensin.Rüşvetin diz boyu olduğu,trafik suçlarının çorba parası ile çözüldüğü ülke neresi acaba?Patagonya mı?Kendini kandırma birader.Yorumlamak burada bana düşüyor çünkü konu burada açılmış.İşine gelmeyince hemen polisleri savunma moduna geçmişsin.Ne yapalım yani.Polis kadına tekme atınca susalım konuşmayalım mı...Şimdi burada örnek vermeye kalksam yüzlerce karşıt örnek yazarım.Ama bunları yazınca polis düşmanı gibi gösterirsiniz.Sizlerin açık açık söyleyemediğini dile getirince suçlanıyorum.Bu ülkede halkın %70'i polisi sevmez.Çünkü polis halka şevkatle yaklaşmaz.Emekli işçiler coplanır,tekmelenir o zaman hiç sesiniz çıkmaz bakıyorum.Gerçekler acı ama katlanacaksınız.Polisin tamamı kötü diye bir yorum yapmıyorum.İçindeki çürük elmaları temizlemek kendilerine düşüyor.Sende yorumunu yap ve başkalrına bulaşma.
|