Alıntı:
Forgotten tarafından gönderildi
texas lı bir genç bu habere yorum yapsa ancak böyle yapardı 
|
birilerini suçlamaya amma merakısınız ha. şimdi ben bunu dedim diye cia ajanı bile olurum veya amerkan yanlısı... dediğimi anlamadın galiba bi daha anlatiyim ; saddam da zamanında sarayının balkonuna çıkıp eline tüfeği alıp oraya buraya ateş ediyodu. naptılar ? adamı bizzat işkence yaptığı odada boynuna ilmeği yan geçirerek astılar.
Herhangi bir şahsiyet yapamayacağı şeyleri yapabilecekmiş gibi göstermemeli sonra daha kötü durumlara düşebiliyo işte. Bence gün gelir ahmedinejad da böyle olur. Hem öte yandan bak bakiyim Putin ' e amerikayı böyle yapcam israili böyle yapcam diyo mu ? hayır .. Ama gizliden gizliye çalışıyor. benim inancım rusyanın şu an güçlendiği yönündedir. ve bir süre sonra amerikanın karşısına dikilecektir. israili yeryüzünden silmek amerikayı yeryüzünden silmektir. dolayısıyla da ingiltereyi. iran da bunları yapabilecek gücün 10 da biri yok. o yüzden boş konuşmasın dedim. siz istiyosanız istediğiniz gibi anlamaya devam edebilirsiniz. aşşağıda da arkadaşın biri seni alkışlamış bu yorumundan ötürü galiba. napıcan bu ülkede kraldan çok kralcı adamlar var...