Alıntı:
kemanci1 tarafından gönderildi
Ak Partinin gözle görülür basarilarini Baykal bile inkar edemezken ve bu yüzden konusmalarini genelde baska eksenlerde sürdürürken....
Bassavci bile kapatmayi ekonomi üzerine oturtmayip yine Baykalvari dayanaklarla mahkemeye götürürken...
22 Temmuzda Ak Parti Türk Milletinin takdirini kazanip Tek Basina Ikdidar olurken....
Sen hangi yalandan bahsediyorsun...????
Kim yalanci acaba...????
Kendilerince yalanlar uydurup buna baskalrina da inandirmaya calisan Chp ve bilimum zihniyetler mi ????
yoksa...
5 Yil Türkiye Cumhuriyetinin basina Tek iktidar olarak Ak Partiyi layik görüp ...
ve bir 5 sene daha Türkiyenin Tepesinde Ak Partiyi görmek isteyen...Toplam 10 sene eder...
Yüce Türk Milleti mi...???
cevabini sen vermeye kalkma...
Bu soruya bu cevap zaten 22 Temmuz da TÜRK MILLETI tarafindan verilmistir...!!!!
.........
|
yav şurda gözle görülür vatan ve millet için hayırlı olan başarılarını sordumda kaç akp li bi topic açamadınız!
sonrada başlamışın sıkmaya yok chp inkar edmeior?!
neyi inkar edemediğinide yazsana!
chp zaten akpye mi çalışıyor anlamış değilim!
sen ki hukuktan ve iddianameden bir habersin (ki iddianame üzerinde atıp tutan hepiniz!), geliosunuz kulaktan dolma bir takım medyanın gaste küpürü laflarını papağan gibi tekrarlıosunuz?
hukuk uzmanı mısın? iddianameyi okumadığından adım gibi eminim!
chp ne yapsa akp yarıyor zaten! yat kalk dua et!
sen şimdi bana başbakanın defalarca halkın gözünün içine baka baka yalan söylemediğini söyliycek kadar yüzsüz müsün?
bu kadar yüzsüzüm de sana direkt5 tane gösteriyim, bi daha yazma bu foruma ok?!
hiç bir şeyi yalanlayamayıp
tek haklı yanı tek başına iktidar olarak gelmeyi seçmişin ya!
halk çok mu refah içinde?
ülkenin durumu çok mu iyi?
sen %47lik oranı 35 milyon görcek kadar bilgisiz olabilirsin..
sen halkın çoğunluğunun seçtiğinin her zaman doğru olduğunu düşücek kadar örümcek kafalı olabilirsin!
madem öyle tek başına iktidara gelenler için uyulması zorunlu olan kurallar olmasın istedikleri gibi at koştursunlar senin ucuz mantığına göre!
çoğunluğun her zaman doğru yönde olmadığını çok yakın kurtuluş savaşı tarihine bakarak görebilirsin..
bu kadar ucuz savunma ve anlayış şeklini bir çocuk bile zor düşünür?
yaşın kaç çok merakettim..
küçümsemek amacıyla değil, daha öğrenmen gereken çok şeyler olabilir..