12-05-2008, 23:41
|
#13 (permalink)
|
|
Tuğgeneral
Giriş Tarihi: 14-10-2007
|
Alıntı:
kemanci1 tarafından gönderildi
Ak Partinin gözle görülür basarilarini Baykal bile inkar edemezken ve bu yüzden konusmalarini genelde baska eksenlerde sürdürürken....
Bassavci bile kapatmayi ekonomi üzerine oturtmayip yine Baykalvari dayanaklarla mahkemeye götürürken...
22 Temmuzda Ak Parti Türk Milletinin takdirini kazanip Tek Basina Ikdidar olurken....
Sen hangi yalandan bahsediyorsun...????
Kim yalanci acaba...????
Kendilerince yalanlar uydurup buna baskalrina da inandirmaya calisan Chp ve bilimum zihniyetler mi ????
yoksa...
5 Yil Türkiye Cumhuriyetinin basina Tek iktidar olarak Ak Partiyi layik görüp ...
ve bir 5 sene daha Türkiyenin Tepesinde Ak Partiyi görmek isteyen...Toplam 10 sene eder...
Yüce Türk Milleti mi...???
cevabini sen vermeye kalkma...
Bu soruya bu cevap zaten 22 Temmuz da TÜRK MILLETI tarafindan verilmistir...!!!! 
.........
|
mavicikk yukarida ki satirlari tekrar tekrar oku....
sindire sindire oku...
Görmediklerini, kabullenmek istemediklerini gösteren cümleleri icinde bulacaksin...
Ekonominin nasil düzeltildigini...
Istikrarin nasil geri geldigini...
Cift seritli Yollarin nasil yapildigini...
Hortumcu Agababalarinin nasil enselendiklerini...
Egitim Özgürlüklerinin elinden alinanlarin mücadelesini....
3 lü koalisyonun dag gibi borclarinin nasil ödendigini...
Göbegini kasiyanlari...
Dagda ki cobanlarin oylarini...
47 % icinde Profesörü , ilim adami , ögretmeni,memuru, basörtülüsü, basörtüsüzü, iscisi, bakkali , manavi, berberi, ihtiyari, genci,üniversitelisi ve bircok meslek vatandaslarinin oylari oldugunu
ve
Ak Partiye EVET dediklerini...
Yasimi sormussun...
Ben de senin yasini merak ediyorum ....gercekten...hani okudugunu anlayabiliyor musun diye soruyorum..???
belki yardimci olabilirim...???
A B C den baslariz...

4. Siyasi kişi ve kurumlarla hiçbir zaman polemiğe girmek istemeyen Türk Silahlı Kuvvetleri, 24 yıldan bu yana devam eden terörle mücadele sürecinde, ilk defa bu tür anlamsız saldırılara hedef yapılmak istenmektedir. Bu saldırılar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele azmine, hainlerden daha fazla zarar vermektedir. 04 Mart 2008
|
|
|