Alıntı:
tibethasan tarafından gönderildi
hasss..kraldan çok kralcı olma koçum.Şehit hepimizin şehidi senin benim değil. Yıllarca senin zihniyetindeki kişiler sayesinde bu topraklar geriledi, şu benimciliği hep bana zihniyetinden bi arının artık. icraat nasıl oluyor biliyormusun diye sormuşsun bana , ukalalık yapma git şehit ol git vatan için bişeyler yap git polisi sev..Sana bu egoistlikle daha çok yedirirler..
|
Bak benle koçum moçum diye konuşma seni çok pis yaparım. Benim ailemde kaç subay, şehit var onu biliyor musun sen ha? Tabii sen anlayamazsın bunu sizin gibiler askerde kaçmak için binbir yola başvururlar. Benim kardeşimin kanıyla sulanan topraklar, sizin gibiler yüzünden parsel parsel satıyorlar. Bana git sen de şehit olda deme bu aile zaten çekmiş, git sen hayatını ver bu ülke içinde görelim artistlik yapma ordan. Şehit cenazesi kaldırılırken orda mıydın. Ya da bir şehit cenazesine katıldın mı? Acısını biliyor musun, bencil insan. Bizim şehidimiz, senin şehidin olamaz ve Senin gibi insanların. Şehitler başka aileden olsun, sonra kalkın şehit hepimizin şehidi. Bu lafları yedirirler insana sonra.