13-05-2008, 15:01
|
#24 (permalink)
|
|
Tuğgeneral
Giriş Tarihi: 14-10-2007
|
Neyse alayiniza cevap yazayim da aranizda paylasirsiniz...!!!
Birincisi Türkmenbey üyenin tarafsizligi ve kötü Yöneticiliginden dolayi kendime muhatap almama karari aldim....o yüzden cevap bile yazmaya degmez...
Ikincisi mavicik adli üyemize gerkeli yazismalari bir sohbet havasinda sürdürdüm ...
bunu her zamanda yaparim..neticede burasi konularin tartisilip konusuldugu bir mekan....ahhhh bir de okudugunu anlayarak cevap yazsa daha bir eglencelik olacak ama o da olur insallah...
Sana gelince Tolgaaaaa....
sana sözüm yok ..bol bol eglenceler ve hos vakitler gecirmeni dilerim....Sohbetse amacimiz daima Dostluk kazansin...
Not. yav takmisiniz bir yazimdaki chp zihniyeti dedim diye...
evet cümle chp zihniyetine gidiyor....mhp li bölükbasi bir halt yemis savunmasi herneden se o cepheden geliyor...chp mhp otaligi karman corman ettiniz...Bu ne sevgi...bu ne dayanisma... kiskandim valla....  
4. Siyasi kişi ve kurumlarla hiçbir zaman polemiğe girmek istemeyen Türk Silahlı Kuvvetleri, 24 yıldan bu yana devam eden terörle mücadele sürecinde, ilk defa bu tür anlamsız saldırılara hedef yapılmak istenmektedir. Bu saldırılar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele azmine, hainlerden daha fazla zarar vermektedir. 04 Mart 2008
Son Düzenleme kemanci1 tarafından : 13-05-2008 at 15:04.
|
|
|