Alıntı:
Bellatrix tarafından gönderildi
Şimdi bir tanesi atlar aaa siz kemalistlerin yaptıklarını bilmiyor musunuz der..
Ardından başka biri oda birşeymi ya chpdeki dinsizlerin yaptıkları, öldürdükleri der...
En sonunda biri de unutmayalım beyler birde ergenekoncular var onlar baş katil der..
Savunmaları da zaten bunun ötesine geçmez..
Ne oldu o hastalıklı oğlunu korudu da.. Aslere gitmekten bile aciz sözde delikanlı yollarda aslan kesiliyor bakıyorum.. Aynı hızını vatan savunmasın da gösterseydi askere gidip..
Ne oldu yemedi mi..? Babacığı pkknın mayınlarından o kurşunlardan koruyamayacaktı değil mi..?
Allah belasını versin diyorum ben.. Allah onlarada da koruyanlara da aynı acıyı yaşatsın o zaman karşılarına geçip beter ol dicem..
Şimdi de söylüyorum beter olun..Allah o gecekondudaki günlerinizi aratsın...
|
Gördüğün gibi kimse öyle şeyler demedi..dinsiz chp veya öldürdükleri diye..veya Kemalistler böyle yaptı diye..askerlik konusunda ise haksızlık yapma ihtimaliniz büyük..Türkiye'de yüzbinlerce insan bedensel ve zihinsel kusurlarından dolayı askere gidemiyor..ve nedenin bilmeden iftira atıyor olabilirsiniz..belkide o insan askere gidebilmek için neler vermezdi..nedenini bilmeden askere gidemeyen bir insana bu kadar eleştiri yapmak bence insafsızlık..
Son olarakta baştaki ithamlarını sana iade ediyorum..burada kimse bir şey söylemedi ama üzmez olayını bütün dindar kesime mal edenler biraz mahçup olmuştur belki..umreye gitmek için çocuk istismarcısı olmak lazım diyenler bile oldu..ama o zaman herkes sustu..şimdide gelmiş bize,yok bütün chpliler bunu yapmış derler yok Atatürkçülere böyle derler diyorsun..biraz sağlıklı düşün,ne demek istediğimi daha iyi anlarsın belki..