Alıntı:
PROMİL tarafından gönderildi
iyibilgi sitesinin işi gücü fethullahçı haber kaynalarından haberleri ekleyip fethullahçı haber toptancılığı yapmak bunların başka amacı yok
ayrıca sürekli eskiden olmuş bitmiş haberleri eklemekten ne zevk alıyolar anlamıyorum
yok o kitapta şöyle bir ifade varmış da yok bu dergide böyle yazmış da falanda filan
menderes de inönü de merhum olalı yıllar geçmiş ama hala böyle yobaz haber kanallarının amacı Chp ve Cumhuiryet'e hatta Atatürk'e hatta Türk Silahlı Kuveetlerine zarar vermek
|
bana geçmişten haber ekliyor diyorsunda,10 yıl önce olan trafik kazası olayını paylaşan sen değilmisin..biz sana neden ekledinmi dedik..kendinle çelişiyorsun zaten..ayrıca siteyi beğenmeyebilirsin..sen beğenmiyorsun diye paylaşımdamı yapmayalım..güncel haberlerin çoğu yurtiçi haberde yayınlanıyor zaten..adı üzerinde,siyaset alanı burası..geçmiş haber yayınlanmaz diye bir kaide'de yok..bu arada sayenizde bir çok iyibilgi fanatiği oluşmuştur..bayağı reklamını yaptınız..hatta sen bile takip ediyorsundur devamlı

Ayrıca iddia ettiğn gibi, söylediğin kurumlara zarar verdiğini ispatlamanı istiyorum?