14-05-2008, 15:42
|
#9 (permalink)
|
|
Yarbay
Giriş Tarihi: 18-04-2008
|
Alıntı:
gezerff tarafından gönderildi
bana geçmişten haber ekliyor diyorsunda,10 yıl önce olan trafik kazası olayını paylaşan sen değilmisin..biz sana neden ekledinmi dedik..kendinle çelişiyorsun zaten..ayrıca siteyi beğenmeyebilirsin..sen beğenmiyorsun diye paylaşımdamı yapmayalım..güncel haberlerin çoğu yurtiçi haberde yayınlanıyor zaten..adı üzerinde,siyaset alanı burası..geçmiş haber yayınlanmaz diye bir kaide'de yok..bu arada sayenizde bir çok iyibilgi fanatiği oluşmuştur..bayağı reklamını yaptınız..hatta sen bile takip ediyorsundur devamlı 
Ayrıca iddia ettiğn gibi, söylediğin kurumlara zarar verdiğini ispatlamanı istiyorum?
|
ispat derken? ben sana burda bütün gazete yazarı müsvettelerinin yazılarını mı göstericem? sen en iyisi Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın 30 Ağustos ve 29 Ekim konuşmalarını bi oku, sadece iyibilgi için demiyorum fethullahçı medya kuruluşlarının hepsinin derdi TSK, Atatürk ve Cumhuriyet bunu sende biliyosun sakın inkar etme kaldı ki ben o siteye girmem oraya senin gibiler girer
Alıntı:
CengizHan67 tarafından gönderildi
aynen baykal hocalari gibi,,,kendileri AYET aciklarlar,,,hadisden bahsederler,,,
fakaaaaat birakin BASBAKAN AYETTEN bahsetmeyi,,ELHAMDULiLLAH dedi diye bile,,
laiklige aykiri,,,her zaman ki gibi,,,onlara serbest,,,baskalarina yassah
|
ben Deniz Baykal'ı sevmediğimi ve başarısız bulduğumu hatta siyasi sahneden çekilmesi gerektiğini defalarca yazdım, bugün bile bir mesajımda yazdım, Baykal benim hocam falan olamaz ama senin hocalarının kim olduğu çok belli boş boş konuşuyosun
Son Düzenleme PROMİL tarafından : 14-05-2008 at 15:55.
|
|
|