14-05-2008, 17:43
|
#47 (permalink)
|
|
Binbaşı
Giriş Tarihi: 01-02-2008
|
Alıntı:
Cyborg_Magician tarafından gönderildi
Bence olayı biraz abartıyorsunuz. Molotof kokteyli yağıyor diye. Hadi yağıyor diyelim. Şimdi o zaman Jandarma ve Komandoların psikolojisinin tamamen bozulmuş olması gerekiyor. Her an teröristlerle çatıştamaya girme riskleri var veya mayına basma ihtimali. Acaba molotof kokteyli, sapan mi yoksa mayın, kurşun mu? Hangisinde ölüm riski daha fazla? Polisler şerefli bir üniforma giyiyorlar ve hangi koşul altında olursa olsun, halkın huzurunu ve can güvenliğini korumak için yemin ediyorlar. Eğer psikolojileri bozuluyorsa, üniformalarının çıkartsınlar.
Hala bu olaylarda AKP'ye toz kondurmuyorsunuz ya heralde camdan aşağı atsa bu AKP, sizde peşinden gideceksiniz.
|
Polislerin yaptığı işin zor olduğunu söylüyor olmam askerlerinkine kolay dediğim anlamına gelmez. Psikolojisi bozulup arkadaşlarına ateş eden askerler bile var. Bu işler kolay değil, Allah hepsine yardım etsin. Zaten ben polisler eleştirilemez de demiyorum. Bana göre bu ülkedeki her kişi ve kurum eleştirilmelidir. Ama siz polisleri eleştirirken olayları ateşleyen ve dolayısıyla da suçun büyüğüne sahip olan, sendikaları, medyayı ve CHP'yi ağzınıza bile almazsanız, ben bunun altında art niyet ararım.
Son zamanlarda devamlı orduyla polis karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor ve bu kapsamda emniyetle ilgili insafsızca bir linç kampanyası uygulanıyor. Daha önce de söylediğim gibi doğrusunu bulmak için bu kurumları eleştirelim ama haklarını da yemeyelim.
|
|
|