Alıntı:
TRANSLTR tarafından gönderildi
Ama siz polisleri eleştirirken olayları ateşleyen ve dolayısıyla da suçun büyüğüne sahip olan, sendikaları, medyayı ve CHP'yi ağzınıza bile almazsanız, ben bunun altında art niyet ararım.
|
Ben daha önceki eleştirilerimi yaparken polis teşkilatını değil, sorumsuzca davranan ve görevini kötüye polisleri suçladım, bunu hala anlamakta niye diretiyorsunuz. Ben başta CHP olmak üzere hatalı olan bütün kişileri eleştiriyorum ve eleştirdimde. Ben sizin AKP yandaşlığınız gibi bir yandaşlığın içinde değilim. Siz hangi şartlarda olursa olsun, AKP'yi eleştirmediğiniz için ben art niyet arıyorum aslında.
Alıntı:
tibethasan tarafından gönderildi
yaw hacı yorum yaparız banlanırız, küfür etmeyiz akıllı cümleler kullan derler, içimizden ettiğimiz küfüre de karışmayın bari. Sözüm ona burada o cyborg mudur nedir onun yaptığı ukalalıklara bikaç cevap vermek istiyorum. Bak güzel kardeşim önce bi askere git, bi elin ekmek tutsun bi şehit kelimesini meydan laroustan bak, öğren bilip bilmeden rica ediyorum laf salatası yapma,yazık günah. hadi öp barışalım 
|
Karşındaki kişinin neler yaşadığını ve ne sıkıntılar çektiğini bilip bilmeden artislik yapmayacaksın. Benim hayatım askeri lojmanlarda geçti, sana mı soracağım ne zaman askere gideceği mi? Sen mi bana öğreteceksin bu kavramları. Önce adam gibi konuşmasını öğren, bak herkes senin yazdığın şeylerden şikayetçi.