Alıntı:
sertacım tarafından gönderildi
Afganistan,Arabistan gibimi olsun Arabistan altımızda isteyen olursa yolu tarif ederim cümlesinde ima etmek istedigim yüce Türk milletinin araplastirilmamasi geraybedecegimizi, yabanci devletlere karsi topraginin her metrekaresini kanla sulamis bir milletin ve kurtulus savasinin ruhuna ters olacagini belirtmek istedim. Agir bir itham olarak algilayan herkesten özür dilerim.
Sayın gitan, şunu itiraf etmeliyimki sizinle bu konuda uzun uzun konuşmak isterdim zira sizinle tartışmak gerçekten keyif vericiydi,zira şu koca forumda insan gibi adam gibi fikirlerini hırsını değil zekasını kullanarak cevap veren bir tek size rastladım.ama bu şartlarda ben devam edemem çünkü kendini bilmez bir kaç dengesiz şuursuz at gözlüklü ve dahası kendini insan zanneden.fikrini sizin gibi gayet uygar bir biçimde açıklayamayan. ve ağzından salyalar akarak saldırgan bir tutumla ona buna hakaretlerle cevap yazanların arasında bu konuyu sürdüremem..kalın sağlık ve selametle....
bu yüzdende bu foruma birdaha girmeyeceğim rapline midir raptiye midir nedir son sözüm de sana.
Millete imla kılavuzluğu yapacağına önce insan gibi cevap yazmayı öğren. bir yerinden uydurmuşsun gibi cevaplar yazıp nasıl bir yaratık olduğunu zaten belli etmişsin..
işte meydan sana kaldı artık isteğini yaz ben girip okumyacağım ama eminim sana ağzının payını verecek birileri olacaktır...
|
Sayin Sertacim benimle ilgili sözleriniz icin tesekkür ediyor, beni sözlerinizle onurlandirdiginizi da belirtmek istiyorum.
Tartisma en az iki karsit fikrin ortaya koyulmasiyla olusur. Bir fikrin sahibi alani terkederse tartisma bitmis demektir. Tartismalar olmadanda anlasmalar olamaz ne yazik ki. Hepimizin bildigi gibi tartisma ortamlarindan birsey cikmamasinin sebebi, önyargili olmamiz ve hemen galeyana gelmemizden oluyor. Bence her üyenin kendi fikirlerini tartistigi bu konudan hepimizin bilgilenecegi seyler var. Bence sizde bir anlik sinirlerine hakim olamayan üyeleri hos görün ve bu konuyu terketmeyin derim.
Sayin Ceren34, bana gecmis mesajlarinizda "ben insanlari diplomalariyla degerlendirmem, yaptigi ise bakarim" demistiniz. Simdi arkadasi "Seviyesiz ve bilgisiz 2 yıllıkta öğrenme kapaitesi sınırlı öğrenci." lafinizla tezat olusturmuyor mu? Sakin olalim lütfen. Insanlari kirmakla bir yere varamayiz. (Bu lafim tüm arkadaslara)