Alıntı:
KUTLUAY2 tarafından gönderildi
bak arkadaşım inan senin yazdıklarını anlamakta mantık hatası çekiyorum... şimdi senin mantığına göre SENDE KIZIL KOMUNİSTLERLE berabersin.!!!! ülkücü kişi komunist görüşe meğil edebilirmi??haa benim yaşım 38 çok ülkücü abim kardeşim oldu ..kafa bulandırmayı ve milleti suçlamayı bırak..sen baştan ülkücü değildin zaten haa bu şuçmu değil ..seninle çatlı konusunda çok tartıştık unuttunmuu...bir zamanlar bu başbakanı savunuyordun yanılmıyorsam...kişi kendi ile mesuldür..ben ve ülkücüler akp nin icraatlarına katılmıyoruz ..zaten burada ülkücü az bunu bilmen lazım...ÜLKÜCÜ KİŞİ PERİNÇEK KÜÇÜK VE ADD Yİ SAVUNMAZ!!! hala özel harakattan dostlarım var görüşürüz din bayrak millet bizim olmazsa olmazlarımız...sen zaten ülkücü değildin ve bu tartışma bana komik geliyor..zırt pırt taraf değiştirilmez ..ben yolumdayım Allah döndürmesin...ve sana bu son cevabım ...
|
Ben ülkem için dönek de oabilirim.Erdoğanı savunduğum doğru.Ama şehidime kelle deyişini solcu bir arkadaşın tavsiyesi üzerine internetden dinledim ve onu sildim.VATANIM İÇİN HERKESİ SİLERİM.ALLAH herkesi döndürsünde.Bilmedende ülkesine ZARAR VEREBİLİYOR.SEN GÖZLÜKLERİNİ TAKMAYA DEVAM ET.sana dost ve arkadaş dedğim için özür dilerim .BAY ÜLKÜCÜ KUTLUAY.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.SENDEN GÜZEL ÜLKÜCÜ OLUR