![]() |
|
|||||||
| Internette iletisim Msn,İcq, Yahoo Messenger için yardımlaşma bölümümüz |
![]() |
|
|
Forum Araçları | Görüntüleme Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tuğgeneral
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 20-08-2005
Rep Gücü: 308
Rep Puanı : 74576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar;
Windows Media Player sanırım 9 veya 10 sürümlerini MSN Messenger 7.0 veya 7.5 kullananlar, win.media playerde yürütlen dosyanın ismini MSN'de "ne dinliyorum" özelliğini aktif ederek isminin yanında görüntüleme imkanına sahipti.. aşağıda vereceğim Plug-in ile artık Winamp'dan müzik dinlerken de "ne dinliyorum" özelliği aktif olabilecek... yükledikten sonra özellik çalışmazsa winampı kapatıp açmayı, options>preferences>general purpose altında ilgili eklentinin görünüp görünmediğini, MSN messengerda "ne dinliyorum" özelliğinin kullanılabilir yani aktif olduğunu kontrol etmeyi unutmayın... e artık puan verenler olacaktır herhalde bu paylaşıma... yukarıdaki metni de valalhi kopyala yapıştır falan yapmadım..direkt oturdum yazdım gecenin bi buçuğunda... konu önceden açıldı ise derhal imha edilmesinde sakınca yoktur..maksat kalabalık olmasın..
"terör biter mi bitmez tartışmaları yapanlar, Türkiye'nin silah aldığı ülkeleri düşünsünler, bu adamların silah satabilmek için neler yapabileceğini de düşünsünler...sonra terör biter mi bitmez mi kendileri tartsınlar..." |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tuğgeneral
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 20-08-2005
Rep Gücü: 308
Rep Puanı : 74576
rica ederim.
37 kişi bakmış 1 kişi cevap yazmış.. teşekkürler..
"terör biter mi bitmez tartışmaları yapanlar, Türkiye'nin silah aldığı ülkeleri düşünsünler, bu adamların silah satabilmek için neler yapabileceğini de düşünsünler...sonra terör biter mi bitmez mi kendileri tartsınlar..." |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Astsubay Başçavuş
![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 09-11-2005
Rep Gücü: 12
Rep Puanı : 2266
helal olsun kardeş eline sağlık bende media playerın caldığını göstermiyordu şimdi winampın çaldığı görünüyor. Zaten media playerı sevmiyordum. Eline emeğine sağlık +rep
|
|
|
Reklam Vermek için ressam@gmail.com Adresine e-mail gönderiniz For Advertising contact ressam@gmail.com |