View Full Version : Kaspersky Internet Security 7.0.125 (eng.-fr-gr) Final + 3 yıllık key + Türkçe yama
rebelpirate
29-06-2007, 00:36
Kaspersky Internet Security 7.0.125 Final + 3 yıllık key + Türkçe yama
KESİNLİKLE FİNAL SÜRÜMÜDÜR BETA VEYA RC DİYE TEREDDÜTTE KALMAYINIZ.
BİRAZ ÖNCE KURDUM VE KULLANIYORUM AŞAĞIDAKİ RESİM KENDİ BİLGİSAYARIMDAN.
not:indirecek arkadaşların dikkatine keyler kara listede bence önce key bulun daha sonra indirin direk indirip keyler çalışmıyo demeyin kolay gelsin(a.whisper).........
[Only registered and activated users can see links]
Kaspersky Internet Security 2007, kişisel ve sunucu bilgisayarları
güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama.
Kaspersky firması, çok beğenilen 5 serisi antivirüs ve güvenlik
deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 2007 Beta sürüm güvenlik
paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da
tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs
yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden,
şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor.
Programın ayrıntılı özellikleri :
# Çalışan uygulamalar ile yaşanan problemleri gideren yeni iSwift teknolojisi
# Kullanıcı aktiviteleri kaydı
# Zamanlanmış güncelleme seçeneği
# Internete bağlanıncaya kadar programı kapatıp, bağlanınca otomatik olarak açılmasını sağlayabilme
# Azaltılmış desteklenmeyen program listesi
# Yenilenmiş raporlama kaydı
# Antivirüs teknolojisi yenilikleri
# Öneri sistemi yenilikleri
# Fareye hassas özel ana menü
# Yenilenmiş listeleme kontrolleri
# İşlem ilerlemesi çubuğu
# Tüm işlemleri gösteren özel saat simgesi
# Hacker ve zararlı tüm aktiviteleri de belirleyip önleyebilme
# Eski antivirüs ve güvenlik paketlerinden çok daha yeni ve güzel görünümlü paketsel bir arabirim
# 250 adet yeni güvenlik kuralı
# Yenilenmiş SPAM önleyicisi
# IMAP desteği
# Güvenilmez programları da denetim altında tutabilme
# Yenilenmiş sihirbaz
Homepage - [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] (ftp://kav2006:[Only registered and activated users can see links]/7.0.0.125/KIS/French/2007_06_28_12_33/kis7.0.0.125fr.exe) : (fransızca) ftp den
[Only registered and activated users can see links] (ftp://kav2006:[Only registered and activated users can see links]/7.0.0.125/KIS/German/2007_06_28_12_33/kis7.0.0.125de.exe) : (almanca) ftp den
[Only registered and activated users can see links] (ftp://kav2006:[Only registered and activated users can see links]/7.0.0.125/KIS/English/2007_06_28_12_33/kis.en.msi) : (ingilizce) ftp den
veya
[Only registered and activated users can see links] (ftp://kav2006:[Only registered and activated users can see links]/7.0.0.125/) : (KAV veya KIS ve ingilizce- fransızca-almanca-rusça hangisini istersen seç indir)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] ml) (Türkçe yama) rapidden
Download Geçerli Keyler
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
yeni keyler
[Only registered and activated users can see links] : rebelpirate
Türkçe Yama Kurulumu : Yamayı indirin ve RAR dan çıkartın C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörünün içerisine kopyalayın DİKKAT C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Securty 7.0 klasörünün içerisine değil (veya istediğiniz bir yere D ye veya belgelerime. ben silinme riskine karşılık C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörünün içerisine kopyalamanızı tavsiye ediyorum). Bilgisayarın sağ alt köşesindeki saatin yanındaki Kaspersky ikonuna tıklayın. Açılan kaspersky penceresinin sol altındaki settings e tıklayın. Yeni açılan pencereden en alttaki appeareance ye tıklayın. Sonra sağ en alttaki browse den C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörü içerisine kopyaladığın yamayı gösterin ve apply ikonuna tıklayın daha sonra ok ikonuna tıklayın pencereleri kapatın. işte bu kadar...Kaspersky 7.0 %100 Türkçe oldu. Saygılar
RapidShare®
29-06-2007, 00:57
tesekkurler. ama bana gore kaspersky nin donemi kapanmistir. sadece cok kuvvetli bi virus programi olmakla is bitmiyor, ayni zamanda hafif ve hizli da olmak lazim. bu iki ozellik kaspersky de mevcut degil- isini yaparken sistemi babasinin sistemiymis gibi kullaniyor. benim son 12 aydir kullandiigm program symantec anti virustur. cok sessiz ve cok acimasiz. tabi bu benim kendi gorusum. herkese kolay gelsin. virussuz gunler.
rebelpirate
29-06-2007, 10:57
tesekkurler. ama bana gore kaspersky nin donemi kapanmistir. sadece cok kuvvetli bi virus programi olmakla is bitmiyor, ayni zamanda hafif ve hizli da olmak lazim. bu iki ozellik kaspersky de mevcut degil- isini yaparken sistemi babasinin sistemiymis gibi kullaniyor. benim son 12 aydir kullandiigm program symantec anti virustur. cok sessiz ve cok acimasiz. tabi bu benim kendi gorusum. herkese kolay gelsin. virussuz gunler.
ewet o senin görüşün ama ilerde symantec anti virus un bir işe yaramadığını görünce beni hatırlarsın. bende kullandım symantec anti virus programını ama bir işe yaramadığını farkettim ve kaspersky i kurdum tekrar.
kaspersky donemi kapanmamıştır.kasper sky işini en iyi yapan programlardan biri.uzun zamandır kullanıyorum ve cok ta memnunum
RapidShare®
29-06-2007, 12:56
kaspersky donemi kapanmamıştır.kasper sky işini en iyi yapan programlardan biri.uzun zamandır kullanıyorum ve cok ta memnunum
bu dusuncelerinizi baska programlari denememinize ve bu kaspersky denen programin nedense Turkiye de cok fazla sevilmesine bagliyorum. Dunyada Turklerin en buyuk dusmani olan Ruslarin yapimi olan bu programi neden bu kadar sevdiniz ve sisteminize kabul ettiniz anlamak guc. neyse tabiki herkes bildigini yapmakta ozgurdur. ama benim sizlere tavsiyem digerlerini de denemeniz,. kolay gelsin
rebelpirate
29-06-2007, 13:11
<b><br />
bu dusuncelerinizi baska programlari denememinize ve bu kaspersky denen programin nedense Turkiye de cok fazla sevilmesine bagliyorum. Dunyada Turklerin en buyuk dusmani olan Ruslarin yapimi olan bu programi neden bu kadar sevdiniz ve sisteminize kabul ettiniz anlamak guc. neyse tabiki herkes bildigini yapmakta ozgurdur. ama benim sizlere tavsiyem digerlerini de denemeniz,. kolay gelsin</b><br />
<br />
ben denediğimi söyledim bir çok antivirüs programını denedim istersen sana elimde olan ve denediğim antivirüs programlarının ismini vereyim.
MKSvir2007
Norton antivirüs2007 (Türkçe ve ingilizce)
NOD32.AV.2.70.39
avast! 4.7.1001 Home Professional Edition-tr
AVG Anti-Virus Professional Edition 7.5.467 Build 1005 AVG.Anti.Virus.Plus.Firewall.7.5.467a1008
BitDefender Antivirus Plus 10 Build 247
CA Antivirus 2007 8.3.0.3 f-secure 2007
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Plus Patch 1
Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 15.30 Build 1151
Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.1.6.6000 Client for Windows 32/64-bit
Ashampoo AntiVirus 1.40
Solo AntiVirus 2007 6.0.1
ESET Smart Security 3.0.137.0 Public Beta 1a
ve ismini vermediğim yani aklına gelen ne kadar antivirüs ve security programı varsan şu anda elimde var ve çoğunuda denedim bunların. ama ben Kaspersky ve NOD32 nin üzerine anti virüs programı tanımam. yalnız MKSvir diye bir antivirüs programı var onun methinide çok duydum ama onunda seriallleri bulunmuyor.
bende bir kaç $ey ekLeyeyim bari, arkada$Lar dünya üzerindeki virüs yakaLama oranına sahip en iyi antivirüs programı MKS dir. çok kaLiteLi bir virüs programı oLmakLA beraber biLgisayarı çok fazLa kasmaktadır. ondan sonra geLen en iyi antivirüs programı Kaspersky dir. biLgisayarı yormaz, virüs yakaLama oranı %99. 8 dir. dünya üzerinde en çok virüsLeri yapan üLke rusyadır. onu en iyi temizLeyecek oLanda bir rus programıdır. çivi çiviyi söker. bu kadar basit.
fatihaksoy
01-07-2007, 20:05
bende uzun zaman dır kaspersky kullanıyom çok da memnunum bilgisayarı kasmaması bence en önemli özellik buda kasper de mevcut emek veren arkadasımıza da teşekür ediyorum
fatihaksoy
01-07-2007, 20:09
Ayrıca türklerin en büyük düşmanı rusların olduğunu yeni duydum
fatihaksoy
01-07-2007, 20:11
bu dusuncelerinizi baska programlari denememinize ve bu kaspersky denen programin nedense Turkiye de cok fazla sevilmesine bagliyorum. Dunyada Turklerin en buyuk dusmani olan Ruslarin yapimi olan bu programi neden bu kadar sevdiniz ve sisteminize kabul ettiniz anlamak guc. neyse tabiki herkes bildigini yapmakta ozgurdur. ama benim sizlere tavsiyem digerlerini de denemeniz,. kolay gelsin
desperado1
01-07-2007, 21:36
Eline sağlık klavyene ömür dostum kim nederse desin kaspersky iyidir..
1: Türklerin en büyük düşmanı Ruslar değil ABD dedir.Son 30 yılın tarihini incelediğinizde bunu görebilirsiniz.
2.Kaspersky şu an için piyasadaki yaygın, en kullanışlı ve etkin virüs koruma programıdır.
Saygılar.
rebelpirate
01-07-2007, 22:03
hojam en büyük düşmanımız Ruslar olsa ne yazar sanki para veriptemi alıyoruz onların programlarını. beleş programda düşman falan tanımam ben elime geçen beleş programı kullanırım ve paylaşıma sunarım canım Türkiyemin insanları kullansın diye.programın yapımcısı kim olursa olsun beni ilgilendirmez...
SACREDXP
02-07-2007, 08:08
Symantech firması geçenlerde öyle bir hata yaptıki anlatamam Norton antivirüs yazılımı güncellemesinde yanlış bir kod hatası sonucu nerdeyse tüm kullanıcılarının bilgisayarlarını çökertecek vaziyette sistem dosyalarını virüs zannederek silen bir güncelleme yayınladı. Büyük bir kullanıcı kitlesi etkilendi bundan. bu antivirüsün neden li güvenilir olduğunu şimdi siz düşünün.
twisters_fire
02-07-2007, 13:43
kardeş ben türkçe yama yapamadım nasıl yapılıyor bi izah etsen
rebelpirate
02-07-2007, 15:12
kardeş ben türkçe yama yapamadım nasıl yapılıyor bi izah etsen
hojam yamayı indir ve RAR dan çıkart C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörünün içerisine kopyala DİKKAT ET C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0 klasörünün içerisine değil. Bilgisayarın sağ alt köşesindeki saatin yanındaki Kaspersky ikonuna tıkla. açılan kaspersky penceresinin sol altındaki settings e tıkla. yeni açılan pencereden en alttaki appeareance ye tıkla. sonra sağ en alttaki browse den C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörü içerisine kopyaladığın yamayı göster ve apply daha sonra ok de ve çık. işte bu kadar...
verdiğin keyler sadece internet security için.
Her çıkan antivirüs programını denedim.Bir ara Symantec kullandım daha sonra Pc cillin ve Mcafee kullandım.Mcafee Enterprise çıktığında tamam dedim en iyisi bu çıktı bunları da elimdeki bir virüs paketi ile test ediyordum.Sonra Nod 32'nin çok iyi olduğunu gördüm.Kaspersky'ye hiç güven vermiyordum.Bir çok antivirüs test sitelerini de takip ederken Kaspersky internet security'i denemeğe karar verdim ve 2 yıldan bu yana başka bir program kullanmamaya karar verdim ha bu arada zaman zaman yine diğerlerini denmekten geri kalmıyorum ama EMİN olduğum ve tanıdıklarıma da tavsiye ettiğim Kaspersky internet security oluyor. Sizde deneyin emin olun hiç pişman olmazsınız.
rebelpirate
02-07-2007, 19:42
verdiğin keyler sadece internet security için.
başlığa bakarsan kaspersky internet security dir. o yüzden keylerinde kaspersky internet security için olması gerekir değilmi ?
eğer anti virüs için key arıyorsan Kaspersky Anti-Virus 2007 7.0.0.125 Final + keyler diye bir konu açtım orada bulabilirsin key...
[Only registered and activated users can see links] bu linkten ulaşabilirsin...
hojam yamayı indir ve RAR dan çıkart C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörünün içerisine kopyala DİKKAT ET C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0 klasörünün içerisine değil. Bilgisayarın sağ alt köşesindeki saatin yanındaki Kaspersky ikonuna tıkla. açılan kaspersky penceresinin sol altındaki settings e tıkla. yeni açılan pencereden en alttaki appeareance ye tıkla. sonra sağ en alttaki browse den C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörü içerisine kopyaladığın yamayı göster ve apply daha sonra ok de ve çık. işte bu kadar...
Bu kadar kopyalama işlemi yapmadan Browse'dan indirdiğiniz klasörü de gösterseniz yetecektir.Teşekkürler eline sağlık.
rebelpirate
02-07-2007, 20:05
Bu kadar kopyalama işlemi yapmadan Browse'dan indirdiğiniz klasörü de gösterseniz yetecektir.Teşekkürler eline sağlık.
ewet ama genellikle indirilen klasörler masaüstüne çıkartılır. sen masa üstünde kaspersky nin Türkçe yamasının kalabalık yapmasını istiyorsan o ayrı konu sen söylediğin gibi yapabilirsin.ben silinmeye karşı koruma altında olsun diye böyle bir yol gösterdim yoksa onu bilemicek kadar cahil olsaydım bu kadar açıklama yapmazdım değilmi ???
ewet ama genellikle indirilen klasörler masaüstüne çıkartılır. sen masa üstünde kaspersky nin Türkçe yamasının kalabalık yapmasını istiyorsan o ayrı konu sen söylediğin gibi yapabilirsin.ben silinmeye karşı koruma altında olsun diye böyle bir yol gösterdim yoksa onu bilemicek kadar cahil olsaydım bu kadar açıklama yapmazdım değilmi ???
Ben cahillik kastetmedim.Ve 15 yıllık bilgisayar kullanımımda hiç bir zaman masaüstüne ve hatta c.\'ye bile dosya indirmediğimden(silinmeye karşı) o tavsiyeyi yazdım.Ama herkes istediği gibi yapabilir tabii ki.
düşmanının özelliklerini bilmek zorundasın iyi yönlerini kullanmalısın kötü yönlerini boşver
pro2000ci
04-07-2007, 19:16
rar şifresini bulamadım
pro2000ci
04-07-2007, 19:17
sizlerde olmasa ne yaparız biz acemiler tş
rebelpirate
04-07-2007, 21:36
rar şifresini bulamadım
rar şifresi ilk sayfada yazıyor
kardes güzel çalısma yapmıssın ama lisans key nerde?verdiğin şifre dogru degil
daviderhan
04-07-2007, 23:21
kardes ben bu programi kurdum ama keyi nasil aktif yapicam biraz aciklaya bilirsen cok sevinirim tessekurler
blueagle
04-07-2007, 23:22
Hocam herkesin görüşüne saygım sonsuzdur.Ama bana kalırsa saydığın olumsuzluklar,özellikle de "sistemi babasının sistemi gibi kullanma" özelliği Norton'a aittir.
Aslında benim söylemek istediğim başka bir gerçek.Sanırım bu konuda herkes bana katılacaktır.
Etkili bir çok antivirüs programı sistemi az da olsa kasar.Bu durum biraz da sisteminizin gücü ile alakalıdır.Yani ne kadar ekmek,o kadar köfte.İşlemciniz ve ram iniz yavaşsa tabiki sisteminizi zorlar.Bu gayet normal bir durum.
Şunu unutmayın ki;Kaspersky'nin ünü boşa değildir.Size göre sistemi babasının sistemi gibi kullanıyor olabilir.Bu görüşünüze benim gibi bir çok kişi de katılmayacaktır.Ama şunu çok iyi bilmelisiniz ki;sahip olduğu ünü kendisine babası vermemiş,bilakis bileğinin hakkı ile almıştır.
Herkese saygılar.
blueagle
04-07-2007, 23:50
Hocam sayende Türk'ün en büyük düşmanının kim olduğunu öğrenmiş olduk.Demek ki bizler bu güne kadar yanlış biliyormuşuz.Daha da acısı mesleğim gereği elimdeki silahı yanlış tarafa tutuyormuşum.Allah razı olsun senden.Kusura bakma ama düşüncelerine karşı yazacak bir şey bulamadım.
Bir de sana sormak istediğim bir şey daha var.Hocam sen Kaspersky'i gerçekten kötü olduğu için mi,yoksa Türk'lerin en büyük düşmanı (!) Rus'ların olduğu için mi sevemedin?
Ayrıca senin kullandığın ve övdüğün antivirüs programını yapanların ülkesi Türkiye'yi sence çok mu seviyor?Şimdi burada seninki daha az seviyor,benimki daha çok seviyor anketi mi yapacağız yani?
Yanıt lütfen...
Bunları neden mi yazdım?Hocam senin bu yazdıkların siyasi foruma girer.Burada insanlar doğru paylaşımlar için var.Tecrübesiz bir çok arkadaşım burada yazılanlara ve bizlere güvenerek birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Yani insanlar doğru ve güvenilir bilgi ararlar.Sen kalkmış siyasi bir sebep göstererek programa karşı olduğunu yazıyorsun.Bir önceki yazında da "sistemi babasının sistemi gibi kullanmak" la suçlamıştın.Lütfen samimi ol ve insanların aklını karıştırma.
Kaspersky kötü mü?Yoksa sen o programı Rus'lara ait olduğu için sevemedin mi?Bunu belirt lütfen.Tecrübesiz bir çok arkadaşımı yanıltmayalım.Program hakkında teknik yorum yapmak gerekir.Belirttiğin sebebin programın kalitesi ve işini iyi yapması ile ne alakası var?
Arkadaşım benim size söyleyebileceğim son ve öz söz şudur:
Mesleğim bilgisayar değildir.Oğlum bilgisayar programcılığı okuyor.Ama bende 17 yıldır bu işlerle hobi olarak uğraşırım.Uzmanlık seviyesinde bilgi ve tecrübe sahibiyimdir.Bu güne kadar bir çok antivirüs programını gerek kendim,gerek başka insanların PC lerine kurma ve deneme imkanım oldu.Bu PC leri uzun süre izlemek durumunda da kaldım.Çünkü işi üzerine aldınmı,ihale hep sende kalıyor.Yani kurduğun PC den bir daha kurtulamıyorsun.Başına geldiyse bilirsin.İnsanlardan sadece Kaspersky hakkında aldığım tepki nedir biliyormusun?
"Abi Allah senden razı olsun.İyiki bu kez Kaspersy kurdun.Daha önceleri neydi yaa!!!"
Herkese saygılar...
rebelpirate
05-07-2007, 18:06
kardes güzel çalısma yapmıssın ama lisans key nerde?verdiğin şifre dogru degil
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] ml) (Türkçe yama + 2010 yılına kadar KEY) rapidden
rebelpirate
05-07-2007, 18:10
kardes ben bu programi kurdum ama keyi nasil aktif yapicam biraz aciklaya bilirsen cok sevinirim tessekurler
programı kurduktan sonra lisans isteyecek. önüne çıkan pencereden 3. seçenegi yani apply excisting lisence key (varolan kodu kullan) seçeneğini seçeceksin. browse ye tıklayıp RAR dan çıkarttığın key dosyasını göstereceksin işte bu kadar. (sonu 883 ile biten key 3 yıllıktır).key kara listeye alınmamış yani sorunsuzca kullanabilirsiniz...
ruslar düşman madem bize abd ne oluyo dostmu microsoft kullanmayalım o zamn teknolojiyi kullamnmayalım :D
birde hala terddütteyim şuanda 6yı kullanıyorum acaba yüklesemi diye düşünüyorum uzman bi görüş alabilrmyim:D
rebelpirate
05-07-2007, 18:48
ruslar düşman madem bize abd ne oluyo dostmu microsoft kullanmayalım o zamn teknolojiyi kullamnmayalım :D
birde hala terddütteyim şuanda 6yı kullanıyorum acaba yüklesemi diye düşünüyorum uzman bi görüş alabilrmyim:D
walla kardeş yenilik herzaman iyidir bende 6.0 kullanıyordum sonra elime 7.0.0.119 geçti onu kurdum daha sonra elime 7.0.0.123 geçti diğerini kaldırıp bunu kurdum en sonunda elime 7.0.0.125 geçti şimdi bunu kurdum kullanıyorum. bu sürümü kurdum ve tam tarama yaptım daha önceki sürümlerin uyarı vermediği bir sürü truva atı uyarısı verdi hatta virüs bile buldu. bana sorarsan 7.0 a terfi et. eğer bu final sürümü değil diye tereddüt ediyorsan kaspersky 7.0.0.125 in fransa ve almanyada final sürümü olduğunu açıkladı onlar final ise herhalde ingilizce sürümüde finaldir diye düşünüyorum.
daviderhan
05-07-2007, 22:25
programı kurduktan sonra lisans isteyecek. önüne çıkan pencereden 3. seçenegi yani apply excisting lisence key (varolan kodu kullan) seçeneğini seçeceksin. browse ye tıklayıp RAR dan çıkarttığın key dosyasını göstereceksin işte bu kadar. (sonu 883 ile biten key 3 yıllıktır).key kara listeye alınmamış yani sorunsuzca kullanabilirsiniz...
kardes dediklerini aynen uyguluyom ama sonu 883 le biten keyi kabul etmiyor sistem eror veriyor baska bir key veya yolu varmi bana cok lazim tessekurler
daviderhan
05-07-2007, 22:41
sonunda olayi cozdum rardan cikan keyi c\programfiles\kasperskylab\ kopyaliyoruz gosterme islemini daha sonra yapiyoruz cok tessekur ederim dostum +rep sana helal olsun
arkadasım eline saglık cok guzel bir paylasım keylerde calısıyor allah senden razı olsun
rebelpirate
06-07-2007, 21:46
arkadasım eline saglık cok guzel bir paylasım keylerde calısıyor allah senden razı olsun
Allah hepimizden razı olsun yalnız hojam Allah lafzının baş harfi büyük olsaydı tam süper olacaktı.
y_kurbaga
07-07-2007, 11:42
hocam kaspersky 6 kuulaniyorum şimdi bu kis 7 kurunca cakışmasın yani aynı anda kullanabilimiyim
rebelpirate
07-07-2007, 12:11
hocam kaspersky 6 kuulaniyorum şimdi bu kis 7 kurunca cakışmasın yani aynı anda kullanabilimiyim
ikisini aynı anda kullanamazsın zaten KIS 7 yi kurarken uyarı verir diğerini kaldırman gerekli diye saygılar..
uludag80
07-07-2007, 13:17
Çok teşekkür ederim.çok işe yaradı.hepsinden iyi bir anti-virüs programı şüphesizzzz
pro2000ci
07-07-2007, 21:20
kardeş tşk kusura bakma gözümüzden kaçmış acemiliğimize say tşk
hocam turkce yamayı nasıl calıştırıyoruz yardım edersen sevenirim
rebelpirate
08-07-2007, 12:46
hocam turkce yamayı nasıl calıştırıyoruz yardım edersen sevenirim
hojam yamayı indir ve RAR dan çıkart C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörünün içerisine kopyala DİKKAT ET C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0 klasörünün içerisine değil (veya istediğin bir yere D ye belgelerime. ben silinme riskine karşılık C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörünün içerisine kopyala diyorum). Bilgisayarın sağ alt köşesindeki saatin yanındaki Kaspersky ikonuna tıkla. açılan kaspersky penceresinin sol altındaki settings e tıkla. yeni açılan pencereden en alttaki appeareance ye tıkla. sonra sağ en alttaki browse den C:\Program Files\Kaspersky Lab klasörü içerisine kopyaladığın yamayı göster ve apply daha sonra ok de ve çık. işte bu kadar...
teşekkürler kardeş.....................
semoneal
08-07-2007, 15:15
Sistemimde sırasıyla Nod32 Antivirus System 2.7 (en iyi ayarlarla), BitDefender Internet Security v10, Kaspersky Anti-Virus 7.00.120 ve mks_vir 2k7 (MKS AntiVirus 2007) kuruluydu. Sistemimin iyice yavaşlamasından kıllanıp Nod32'yi kaldırdım yerine BitDefender'ı kurdum. Sistemime yapışmış birkaç çeşit trojanı (örn. Trojan.Clicker.CM, Backdoor.Hupigon.BV…) buldu fakat tamamen kaldıramadı (internet explorer’da herhangi bir sayfayı açar açmaz sağ altta şu trojan engellendi diye uyarı geliyordu). Bu iş de beni gıcık etti ve eski dosta dönmeye karar verdim. Kaspersky’la da tarama yaptırdım fakat bilgisayarı tertemiz gösterince ondan da soğudum:) Kaspersky’ın Internet Security versiyonunu da deneyim dedim çalışan key bulamayınca vazgeçtim. Son umut olarak çok övülen mks_vir’i kurdum o da nesi 34 tane bulaşık dosya buldu. Uzun süredir birçok anti-virüs ve casus avcısı programla (Spyware Doctor gibi) tam sistem taraması yaptırıyorum fakat yıllardır bilgisayarımda barınan dosyalarımda bile trojan buldu. Sistemi kasıyor ve keyi de yok piyasada fakat en azından Demo’yu işaretleyin, güncelleyin ve bir tarama yaptırın derim… Fazla gevezelik yaptım biliyorum fakat sadece gördüklerimi yazdım. Nice illegal günlere:)
tesekkurler paylasimin icin
yanliz prog. register yapamiyorum
activasion code istiyor
key ve licence # kabul etmiyor
eger bu konu hakkinda bilgin varsa yardimci olursan sevinirim
rebelpirate
09-07-2007, 00:59
tesekkurler paylasimin icin
yanliz prog. register yapamiyorum
activasion code istiyor
key ve licence # kabul etmiyor
eger bu konu hakkinda bilgin varsa yardimci olursan sevinirim
nasıl kurulum yaptığını yani aktivasyonu nasıl yaptığını bana bir anlatabilirmisin. belki o zaman yardımcı olabilirim.
eline sağlık kardeş biraz makinayı kasıyor ama bence mükemmel
last_game25
09-07-2007, 09:42
Gardas sen bosver su dusmanı bu dusmanı .. şimdi o dusman bu dusman diyen arkadaslar yarın kuyuya duşse ve rusun biri çıkarmak istese sen russun beni çıkarma burada kalayımmı diyecek.. tabiki ilim çindede olsa onu alın diyen peygamberin ümmetiyiz.. tabiki kaspersky yide alacaz kullanacaz en babasınıda..Eline sağlık yaptığın açıklamalar için de ayrıca teşekkurler..
Walla Ben Kurdum Ellerİne SaĞlik ArkadaŞim Çok İyİ Oldu Benİm İÇİn Ewet Pc Bİraz YavalŞadi Ama Olsun Ben Memnunum Tekrar TeŞekkÜrler
nasıl kurulum yaptığını yani aktivasyonu nasıl yaptığını bana bir anlatabilirmisin. belki o zaman yardımcı olabilirim.
intall yaptim,senin tarif ettigin gibi 3 nolu secenekten existing licence key sectim fakat
broswe yaptigim zaman key dosyasini bulamiyor dosyayi dekstop trasfer etmeye calistim olmadi yani sonucta active edemedim eger yardimci oabilirsen sevinirim
yine de program cok guzel deneme surumunu calistirdim guzel isliyor
tesekurler:)
sorunu cozdum ,yardima ihtiyacim kalmadi
tesekurler
BloodDiamond
09-07-2007, 16:16
kardeŞ ÇaliŞma GÜzel OlmuŞ Tskler...
rentug e
10-07-2007, 08:06
arkadaşım sağol 6 dan emnundum bunuda deniycem
sonmisra
10-07-2007, 11:25
rar şifresi yanlış diyor
rebelpirate
10-07-2007, 11:36
rar şifresi yanlış diyor
o kadar kişi için doğruda bir senin için mi yamlış oldu RAR Şifresi :D tahmin ediyorumki sen kopyala yapıştır yapmışsındır o yüzden boşluklarıda kopyalamışsındır tekrar denemeni öneriyorum.
saygılar...
phisyotera
10-07-2007, 19:31
çok teşekkürler kardeş
turkkusu65
10-07-2007, 21:31
emeğine sağlık deyip dememe konusunu düşünüyorum senin suçun değil belki ama arkadaşım bu programı indirdim ve kurdum
hdd'imin anası ağladı 160 gb hdd 4.5 gb ta düştü
hem masaüsütünde hem dizüstümde felaketle sonuçlandı hdd e ne format ne fdisk nede kurulum oluyor ne yapalım olan o kadar arşivime oldu
bide bu hdd nasıl olduda 160 gb 4,5 gb ta düştü gitti verilerim ben ona acıyorum
rebelpirate
10-07-2007, 23:22
emeğine sağlık deyip dememe konusunu düşünüyorum senin suçun değil belki ama arkadaşım bu programı indirdim ve kurdum
hdd'imin anası ağladı 160 gb hdd 4.5 gb ta düştü
hem masaüsütünde hem dizüstümde felaketle sonuçlandı hdd e ne format ne fdisk nede kurulum oluyor ne yapalım olan o kadar arşivime oldu
bide bu hdd nasıl olduda 160 gb 4,5 gb ta düştü gitti verilerim ben ona acıyorum
sanırım bu konuda birşey yapamayacağım çünkü ilk defa böyle birşey duyuyorum. XP cd sinden dolayı hdd nin kapasitesinin düştüğünü duydum hatta yaşadım bile ama bir antivirüs programının bunu yaptığını ilk defa duyuyorum.
mavili68
11-07-2007, 10:37
Vay gardaş ben bu programa kurban olayım yaaw.lanet bi program vardı bende kurulu nod32 buldugu virüsü temzilemekten aciz sildim ve bunu yükledim aman nasıl calışıyo görmen lazım tesekkür ederim dostum ellerine saglık bende size katılıyorum harika bi program :d
ALİ ALTUN
11-07-2007, 10:37
türkçe olmuyor arkadaşlar yardımcı olun lütfennnnn
rebelpirate
11-07-2007, 10:44
türkçe olmuyor arkadaşlar yardımcı olun lütfennnnn
dostum eğer fransızca veya almanca sürümünü indirdiysen Türkçe yama olmayabilir. ama ingilizce sürümünde sorunsuz çalışıyor ilk sayfada Türkçeleştirmeyi anlattım
FErhat85
11-07-2007, 14:35
kardeş kaspersky keyi nasıl kaydetiyorsun yardımm
rebelpirate
11-07-2007, 17:16
kardeş kaspersky keyi nasıl kaydetiyorsun yardımm
kurulum tamamlandıktan sonra aktifleştirme için key girmeni isteyecek. indirdiğin keyi RAR dan bir dosyaya çıkart. aktifleştirme penceresinden 3. seçeneği yani excisting licence key seçeneğini seç. bir pencere açılacak orada browse ye tıkla ve RAR dan çıkarttığın key dosyasının içersindeki key i göster. key in başarı ile girildiğini söyleyecek next tuşlarına tıklayarak aktifleştirmeyi tamamla. bilgisayarı yeniden başlatman gerektiğini söyleyecek yeniden başlat ve açılınca tam tarama yaptır bu kadar.
gokbayrak8
19-07-2007, 13:19
tesekkurler kardesim cok ii oldu ellerine saglık
filozof79
19-07-2007, 23:36
çok teşekkür ederim Yani Allah sende nrazı olsun.dizüstümde güvenle kullanabileceğim bir program bu .2 yıldır kullanıyorum.Ama benimkinin süresi 2008 de bitiyordu.
Tekrar çok teşekkürler:):):)
filozof79
20-07-2007, 00:34
hocam ben dediklerini harfiyen yaptım ama aktiflştirirken bende aşağıdaki uyarıyı verdi.Napmam lazım.??
Acele cevap verirsen çok sevinirim.Çünkü bilgisayarım güvenliksiz şu an:(:(
resim aşağıdaki linkte
rebelpirate
20-07-2007, 10:41
hocam ben dediklerini harfiyen yaptım ama aktiflştirirken bende aşağıdaki uyarıyı verdi.Napmam lazım.??
Acele cevap verirsen çok sevinirim.Çünkü bilgisayarım güvenliksiz şu an:(:(
resim aşağıdaki linkte
kardeş Kaspersky Intenet Security keyini Kaspersky Anti-virüs için kullanırsan elbette o uyarıyı verir. keyler farklıdır o yüzden key hangisini aitse o program için kulanman gerekir
filozof79
20-07-2007, 18:38
teşekkür ederüm uyardığın için.gerçekten de öyle olmuş.Tekrar çok saol program için de yardım için de:)
rebelpirate
20-07-2007, 19:11
teşekkür ederüm uyardığın için.gerçekten de öyle olmuş.Tekrar çok saol program için de yardım için de:)
rica ederim
chapkyne
21-07-2007, 03:10
dostum ne zamandır bunu ariyodum. kara liste yazısından gına gelmişti.Çok saol.kim ne derse desin kaspersky 1 numaradır bizzat kendim test ettşm profesyonel bir trojeni norton yedi fakat kaspersky alarm verdi.kurdum sorunsuz çalışıyor.eywallah
Valla Supersİn Dostum Daha Önce Nod32 Ve Norton 2007 Kullandim İkİsİde Sadece Trojan Uyarilari Vermeye BaŞlamiŞti Ama Sİlemİyorlardi Şİmdİ Kİs 7,0125 YÜkledİm Hepsİnİ Buldu Toplam 3trojan VİrÜs Olmak Üzere 68 Tane Ve İkİ Pc Mede Bİrden YÜkledİm Bİrİ ÜstÜn Donanimli Canavar Pc Kİs De Cok Hizli ÇaliŞiyor Bİde Hantal İŞ Pc Sİ Var Onda YavaŞ Daglar Kadar Fark Var Yani Hiz Sİsteme Bagli HerŞey İÇİn TeŞekkÜrler
pegasus34
22-07-2007, 02:45
way be virüs programından milliyetçiliğe geçmiş konu boşver hocam sen ellerine sağlık yıllardır kullanıyorum 10 numara program sağolasın...
engin9090
23-07-2007, 06:36
sıfre nedır yav gozukmuyo
rebelpirate
24-07-2007, 00:07
sıfre nedır yav gozukmuyo
biraz daha bak görürsün çünkü görülmeyecek gibi değil
karspersk süper bi program vistaya uyumlusunu arıyorum bilen var mı acaba
tşk ler.. maille haber vere bilirsiniz...
chapkyne
24-07-2007, 13:29
Kaspersky 2007(bu BaŞlik Altinda Verİlen Kaspersky) Şuan Verİlen Keylerİn Karalİstede OlduĞunu GÜncellemenİn YapilmadiĞi Uyarisini Verİyor.buna Bİ ÇÖzÜm..!!!!
kemal832
24-07-2007, 15:14
arkadaşlar burdaki key kara listeye alınmış yardımmm...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Forumda Bulunan Key'i Kullanıyodum Bu çıktı Acilen Sağlam Bir key koyabilirmisiniz
Şimdiden Teşekürler
Key imiz kara listeye girmiştir hayırlı olsun. Nod 32 ye filan mı geçsek kaspersky bu işte kararlı gözüküyor bırakmayacak yakamızı herhalde.
ahmetneb
24-07-2007, 17:32
arkadaşlar aynı sorun bende de var acilen yardımmmm
ceteleme
24-07-2007, 18:34
teşekkürler ama kasperesky 6.0 a geçtim mecburen. çünkü keyler kara listede.Hiçbiri olmuyor.
daphnisss
24-07-2007, 18:34
ya bu ne biicm bi olay hic bi yerden saglam key bulamiyorum hepsi karalisteye alinmis ....pehhhhh
süper paylaşım, teşekkürler. emeğe saygı:)
keyler karalıstede..acılen bı key lutfen
MECNUN3,5
24-07-2007, 19:22
keyi karalistede olan arkadaşlar bunu deneyin
rar şifresi:mecnun3,5
arkadaşlar bu key çöktü bilginize
mecnun3,5 teşekkürler işe yaradı dostum
MECNUN3,5
24-07-2007, 19:35
mecnun3,5 teşekkürler işe yaradı dostum
eyvallah dostum
kardeş ellerine sağlık güzel hoş olmuşta vista da çalıştıramadım aceba vista uyumlu değil mi
rebelpirate
25-07-2007, 01:40
vista uyumludur.
mecnun3,5 kardeş verdiğin aktivasyon anahtarı 2010 yılı anahtarından erken olduğu için kabul etmiyor ne yapmamız gerek?
licens key indirdim rar şifresi var lutfen yardım
kabul etmıyor arkadaşlar ne yapmamız lazım
kalpsiz14
25-07-2007, 16:37
arkadaslar bende key olmuyor neden gecersiz diyor
yardim lütfen
rebelpirate
25-07-2007, 17:54
arkadaşlar aktivasyon dan lisans anahtarlarını silin seçeneği var. lisans anahtarını silip ondan sonra yeni keyi eklemeniz gerekir. eğer silmezseniz yeni lisansın süresi öncekinden kısa olduğu için kabul etmez.
MECNUN3,5
25-07-2007, 19:40
2009 a kadar gecerli key
not: önceki keyi silin bu keyle yeniden aktivasyon yapın.
rebelpirate paylaşım icin teşekkürler.
Key sorunsuz çalışıyor....Tşkler.:):)
furkansubay
25-07-2007, 23:27
arkadaş süpersin
bende calısmadı mecnun3,5 in verdiği key
constrmanx
26-07-2007, 00:00
çalışmıyor....
mecnun kardeş gerçekten teşekkür ederim..
eyvallah dostum kaspersky iyidir
MECNUN3,5
26-07-2007, 15:14
bende calısmadı mecnun3,5 in verdiği key
key calışıyor öncelikle eski keyi silin ondan sonra yeni keyle aktivasyon yapın.
key calışıyor öncelikle eski keyi silin ondan sonra yeni keyle aktivasyon yapın.
dediğini yaptım calıstı. paylaşım için saol
harunayan
26-07-2007, 22:46
Bence AntİvİrÜsler İÇİnde En İyİsİ Kaspersky VerdİĞİn Keyle Tr Yama İŞİme Yaradi TeŞekkÜr Ederİm :)
çok güzel bi forum herşey düzenli
skaraman
27-07-2007, 13:09
Arkadaşlar şunu halletmenin bir yolu varmı acaba?
2 Makineye kurmuştum ama üçüncü makineye kuramadım....
MECNUN3,5
27-07-2007, 14:53
Arkadaşlar şunu halletmenin bir yolu varmı acaba?
2 Makineye kurmuştum ama üçüncü makineye kuramadım....
kullandıgın key bir pc için aynı ağ üzerinde birden faz la pc de kullanman sorunlara neden olabilir ücüncü pc de bu keyi kullana bilirsin
kolay gelsin.
skaraman
27-07-2007, 15:02
Teşekkür ederim, verdiğin key ile sorun halloldu..
bazı arkadaşlar iş siyasete dökmüşler.burada paylaşım yapıyoruz ki bu kimseden bir menfaat beklemeden yapılır.lütfen atışmak yerine bilgi paylaşımında bulunalım arkadaşlar
harunayan
28-07-2007, 00:26
kara liteye alındı demeye başladı bu
ferdidax
28-07-2007, 01:44
arkadaşlar programı indirdim yamayı da hallettim ama şu key olayına bi çözüm üretemedim yardımcı olursanız sevinirim
pegasus34
28-07-2007, 10:59
sürekli bu uyarıyı vermeye başladı. yardımcı olursanız sevinirim.
tiryakiyim
28-07-2007, 18:34
teşekkürler
KESTEL38
29-07-2007, 16:17
Arkadasim paylasim icin tesekkurler ama key 2010 yilina kadar gostersede cok sik uyari geliyor kacak key kullaniyorsunuz diye,yani key gecersiz!
pro2000ci
29-07-2007, 16:40
ben daha önce kurdum kaspesky 7,0 beya güze çalıştı bana sürekli bildiri geli yor bidride şunlar yazı yor keylerin kara listeye alındı diye sorun olurmu
KESTEL38
29-07-2007, 16:51
ben daha önce kurdum kaspesky 7,0 beya güze çalıştı bana sürekli bildiri geli yor bidride şunlar yazı yor keylerin kara listeye alındı diye sorun olurmu
Ewet aynisi bendede oldu,devamli uyari geliyor!
MECNUN3,5
29-07-2007, 16:53
bu keyleri kullanın
not : öncelikle aktivasyon bölümünden eski keyinizi silin
en iyisi tartışmasız nod32
KESTEL38
29-07-2007, 19:52
bu keyleri kullanın
not : öncelikle aktivasyon bölümünden eski keyinizi silin
Kardes rar sifresi nedir
MECNUN3,5
29-07-2007, 20:32
Kardes rar sifresi nedir
not:aktivasyodan eski keyi silmeyi unutma
yukselakbas
30-07-2007, 00:15
2010 yılına kadar key indirdim fakat rar şifresi yok lütfen onuda yazarmısınız
yukselakbas
30-07-2007, 00:24
rar şifresi yok mu
arkadaşım denedim çok işime yaradı sana binlerce teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr
TheGodFather
31-07-2007, 03:19
Keyler için çok teşekkür ederim heriliside çalışıyor...
Saygılar...
Saol KardeŞ Bu Kadar İlgİlenmen Bİle Cok GÜzel
1903iii_taz
01-08-2007, 01:22
teşekkürler.
Paylaşımın için saol İYi bir İnternet Security programı Teşekkürler
Mehmetdalgic
01-08-2007, 07:56
TeşekkürLer ;)
sagol kardes emegine saglık forumda teksin :)
redjackbull
03-08-2007, 12:39
tam aradıgım sey eline saglık
rebelpirate ([Only registered and activated users can see links])..................
sağolasın son verdiğin keylerde çalışıyor ellerine sağlık.....
KAV kim ne derse desin bir numara.
NEREDEYSE TAM BİR SENEDİR 2006 VERSİYONUYLA HİÇ BİR SORUN YAŞAMADAN VİRÜS YÜZÜ GÖRMEDEN BİLGİSAYARIMI KULLANDIM. DÜZGÜN KEYLE HİÇ BİR PROBLEM OLAMADAN VİRÜSÜN V'SİNİ GÖRMEZSİNİZ........
rebelpirate
06-08-2007, 01:31
teşekkürler arkadaşlar. key linki yenilendi.....
hayri akar
06-08-2007, 20:41
key açılmıyor
utku_cemre
09-08-2007, 17:10
emeğine sağlık,bende kasper'i tek geçiyorum en iyisi kasper,kasma yok,eski sürümlerinde biraz var gibiydi ama şimdi yok.
selamlar.çok teşekkürler.az önce kurdum ve çalıştırdım ancak aktivasyon işlemini gerçekleştiremiyorum.açıklamalı bir şekilde anlatırsan sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.rep :)
rebelpiratenin söyledikleri doğru hem fazlalık olmasın hem silinmesin.....kolay gelsin eline sağlık
MAJESTE!!
10-08-2007, 22:45
yinede teşekkürler
rebelpirate
11-08-2007, 02:34
selamlar.çok teşekkürler.az önce kurdum ve çalıştırdım ancak aktivasyon işlemini gerçekleştiremiyorum.açıklamalı bir şekilde anlatırsan sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.rep :)
programı indirdikten sonra üzerine çift tıkla ve kurulum başlayacaktır. gelen pencerelerde next e tıkla. sonra önüne çıkan pencerede complete install seçeneğini seç. kurulum tamamlandıktan sonra aktifleştirme için key girmeni isteyecek. indirdiğin keyi RAR dan bir dosyaya çıkart. aktifleştirme penceresinden 3. seçeneği yani excisting licence key seçeneğini seç. bir pencere açılacak orada browse ye tıkla ve RAR dan çıkarttığın key dosyasının içersindeki key i göster. key in başarı ile girildiğini söyleyecek next tuşlarına tıklayarak aktifleştirmeyi tamamla. bilgisayarı yeniden başlatman gerektiğini söyleyecek yeniden başlat ve açılınca tam tarama yaptır bu kadar.
kemikliet
11-08-2007, 08:04
Slm.
Programı yükledim ve key i de yükledim. En son update ide yaptı ve birden şu mesaj çıktı
" Your key has been blacklisted ". Şu an program çalışıyor ama update kapandı. Update olmadan da bu program ne kadar işe yarar ?.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
rebelpirate
11-08-2007, 17:06
Slm.
Programı yükledim ve key i de yükledim. En son update ide yaptı ve birden şu mesaj çıktı
" Your key has been blacklisted ". Şu an program çalışıyor ama update kapandı. Update olmadan da bu program ne kadar işe yarar ?.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
dostum en alttaki download geçerli yeni keyi görmedin galiba. Türkçe yamanın içindeki key karalistede en alttaki linkten indireceksin keyi
TŞk Ler EmeĞİnİze SaĞlik.ÇaliŞmalarinizda BaŞarilar Dİlİyorum.
kemikliet
11-08-2007, 22:56
Programı kaldırdım yeniden kurdum şuan sorunsuz çalışıyor Teşekkürler.
mavi1903
12-08-2007, 00:12
eyvallah dostum büyüksün 27.02.2009a kadar şu an geçerli umarım kara listeye alınmaz :) emeğin için tşkler kolay gelsin...
x_boy1907
12-08-2007, 08:50
BRn de senelerdip Karspersky kullnıyorum. ne kadar bilgisayarı kassada ben memnunum. Her güzelin bir kusuru olurmuş...
herşey güzel de key olayını yapamadım :(
rebelpirate
14-08-2007, 01:13
herşey güzel de key olayını yapamadım :(
birçok kere anlattım bunu burda bu konu içindeki mesajları biraz araştırırsan mutlaka cevabı bulursun.
tivrivriv
14-08-2007, 06:57
tsklerrrrrrrrrrrrr
bugra572
15-08-2007, 10:26
ellerine sağşlık guzel paylasım olmus
emeği geçen herkese teşekkürler.
LION_1415
15-08-2007, 22:40
emeğine sağlık kardeş
arkadaşım sağ ama verilen keyler ölü yenisini eklersen sevinirim ayrıca kasperky bu sürümün yıllık değilde 3 yıllık keyi mevcutmu...
keyler ölü arkadaşım bilgine iyi çalışmalar
Efkarli_777
16-08-2007, 15:47
Kardes,eyvALlah... Calisan keyler bekliyorum...
Emegine Saglik Rar Sifresi Yok Abi
dr.tokay
16-08-2007, 21:17
sevgili rebelpirate winrar arşivi şifre soruyor napcaz şimdi oh oh
firstknigth
16-08-2007, 22:49
Birader tarif ettiğin tüm işlem leri harfiyen yaptım ama yama gözükmüyor tardımcı olurmusun lütfen
jimijimi
17-08-2007, 18:58
bide bu antıvrıus le ınternet securıty arsında ne fark var ya
rebelpirate
17-08-2007, 21:45
arkadaşım sağ ama verilen keyler ölü yenisini eklersen sevinirim ayrıca kasperky bu sürümün yıllık değilde 3 yıllık keyi mevcutmu...
en altta verdiğim download geçerli key ve yeni keyler yazan linklerdeki keyler geçerlidir. 3 yıllık keyi napıcaksın seneye Kaspersky 8.0 çıkar onu kullanırsın.
Kardes,eyvALlah... Calisan keyler bekliyorum...
en altta verdiğim download geçerli key ve yeni keyler yazan linklerdeki keyler geçerlidir.
Emegine Saglik Rar Sifresi Yok Abi
en altta password : rebelpirate yazıyor. password = şifre demektir.
sevgili rebelpirate winrar arşivi şifre soruyor napcaz şimdi oh oh
en altta password : rebelpirate yazıyor. password = şifre demektir.
Birader tarif ettiğin tüm işlem leri harfiyen yaptım ama yama gözükmüyor tardımcı olurmusun lütfen
yama nasıl nerde gözükmüyor onu anlayamadım...
bide bu antıvrıus le ınternet securıty arsında ne fark var ya
internet security tam koruma sağlar. antivirüse nazaran daha iyi koruma sağlar yani.
Çok teşekkürler rebelpirate
Bende 1 hafta önce yüklediğim kaspersky 7.0 vardı deneme sürümüydü sanırım çünkü key falan girmemiştim henüz 1 hafta olmuştu ama dili tekrar ingilizceye dönüştü ve tekrar türkçe yamayı denememe rağmen düzelmedi şimdi senin verdiğini kurdum diğerinde ebeveyn kontrolü yoktu bunu daha kapsamlı gördüm :D
acaba kalan 559 gün sorun çıkarmadan kullanabilecek miyim bu karaliste olayını falan okumuştum ama böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor ?
Teşekkür ederim saygılarımla..
rebelpirate
18-08-2007, 11:05
Çok teşekkürler rebelpirate
Bende 1 hafta önce yüklediğim kaspersky 7.0 vardı deneme sürümüydü sanırım çünkü key falan girmemiştim henüz 1 hafta olmuştu ama dili tekrar ingilizceye dönüştü ve tekrar türkçe yamayı denememe rağmen düzelmedi şimdi senin verdiğini kurdum diğerinde ebeveyn kontrolü yoktu bunu daha kapsamlı gördüm :D
acaba kalan 559 gün sorun çıkarmadan kullanabilecek miyim bu karaliste olayını falan okumuştum ama böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor ?
Teşekkür ederim saygılarımla..
bir key karalisteye alınırsa piyasaya başka keyler çıkar. kaspersky nin keyi tükenmez piyasada..
volkan1042
18-08-2007, 23:28
teşekkür ederim çok güzel açıklamıssın emeğe saygı diyorum basarılarının devamını diliyorum volkan1042
delikalıp
19-08-2007, 09:26
arkadaşım eline sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş
harika anlatmışsın ellerin dert görmesin + rep
murderman
19-08-2007, 15:38
thanxxxxxxxxx
rebelpirate
19-08-2007, 21:23
rica ederim arkadaşlar maksat paylaşım olsun canım Türkiyemin insanları faydalansın.
ucarsu06
20-08-2007, 00:28
teşekürler eline sağlık süpersin...
arkadaşım program süper ama bana kullandığım keyin kara listede olduğunu ve güncelleme yapmayacağını yazıyor beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
rebelpirate
21-08-2007, 11:11
arkadaşım program süper ama bana kullandığım keyin kara listede olduğunu ve güncelleme yapmayacağını yazıyor beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
diğer keylerden birisini kullan.
arkadaşlar kaspersky internet securty 7.00125 nin key dosyasını indirdim fakat winrardan çıkarırken parola istiyor yardımcı olurmusunuz tekekkür ederim.
rebelpirate
22-08-2007, 01:05
arkadaşlar kaspersky internet securty 7.00125 nin key dosyasını indirdim fakat winrardan çıkarırken parola istiyor yardımcı olurmusunuz tekekkür ederim.
şifre altta yazıyordu göremedin galiba. şifre : rebelpirate
dr.tokay
22-08-2007, 23:54
Arkadaşım üsteğmen;rar dosyalarının şifrelerini vermeyi unutmuşsunuz galiba.Dosya açılmıyor yardım ederseniz sevinirim.
ben norton kullandım hep. bu sefer kaspersky övgülerine tav oldum. kullanışlı gözküyor. ama update hatası veriyor sürekli. çözümü nedir acep? yoksa bende mi hata var. yada ne?
güzel çalışma olmuş.
fatrix_06
23-08-2007, 18:23
çok teşekkürler... kaspersky en iyisidir...
Çok Güzelde.. Şu key Problemide olmasa
extremecs
25-08-2007, 01:10
ya suraya adam gibi yorum yazın.öle sağol falan yazmayın.deneyenler; ''tamam kardeş oluyo'' diyen den çok ellerine sağlık iyi olmuş.ne iyi olmuşyaa biri desin ki key ler olmuyo die. saçma saçma iş yalakalık...izle geç işini görürse yaz yorum. ama ilgili olsun. işini görüyosa yaz;saol oldu de.. ellerine sağlık güzel paylaşım gibi basit şeyler yazmayın...
rebelpirate
25-08-2007, 23:20
Arkadaşım üsteğmen;rar dosyalarının şifrelerini vermeyi unutmuşsunuz galiba.Dosya açılmıyor yardım ederseniz sevinirim.
mesaj yazmadan önce son mesaja baksaydın veya ilk sayfada postun sonlarına baksaydın mutlaka şifreleri görürdün.
rebelpirate
25-08-2007, 23:21
ben norton kullandım hep. bu sefer kaspersky övgülerine tav oldum. kullanışlı gözküyor. ama update hatası veriyor sürekli. çözümü nedir acep? yoksa bende mi hata var. yada ne?
güzel çalışma olmuş.
kendim sorunsuz kullanıyorum herhangi bir hata yok. sen tekrar kontrol et istersen
mersinadana
26-08-2007, 12:57
2009 a kadar gecerli key
not: önceki keyi silin bu keyle yeniden aktivasyon yapın.
rebelpirate paylaşım icin teşekkürler.
01.04.2008 GÜNÜNE KADAR DİYE çıktı burdan kendi sayfalarından süreyi uzat diye bir yer var ordan süre uzat desem bir problem çıkarmı
usatam ayrıca key işe yaradı teşekkürler
mersinadana
26-08-2007, 13:03
Kelime ve yazım hataları için tüm forum kullanıcılarından özür diliyorum....
a.whisper
28-08-2007, 02:43
saolasın güzel paylaşım program full keylerde saglam +rep............
not:eski kasperskyı silip yenisini kurun yoksa sorun olabilir...........
devran851
28-08-2007, 10:23
Slm Çok GÜzelde Verİlen Dosyalrin Hepsİ Şİfrelİ AÇma İmkani Bulamadik Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
diversity
28-08-2007, 10:25
key ler olmuyor nasıl yapılacak anlatırmısın
dharma1907
31-08-2007, 16:19
kaspersky gerçekten çok kullanışlı hafif programdır bence de , daha önce bi çok antivirüs programı denedim,ama aralarında en güçlü ve bilgisayarı en az yoran bu gerçekten.yaklaşık 2 yıldır kullanıorum ve tavsiye isteyen arkadaşlara şiddetle öneriyorum.
Ama bu arada bu linkte verilen yeni sürümü kurarken bazı sorunlar yaşıorum.REBELPIRATE veya bilgisi olan arkadaşlar bi yardım eli uzatırsa çok sevinirim.
keylerin hiçbirisi çalışmadı bende.acaba karalisteye girmiş olabilirmi bilmiorum ama verdiği uyarı "bu program için uygun deildir", birde türkçe yamayı yapmak için skin klasörünü koplayalarken erişim engellendi uyarısı alıorum(programı kapattıktan sonra yaptığım halde)
kardeş ellerine sağlık guzel olmuş ben memnun kaldım saol
üstad key sorunu bende de var..şunu bir halledelim be bi zahmet..
fthkyn04
02-09-2007, 15:51
arkadaşım eline sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş
harika anlatmışsın ellerin dert görmesin + rep
yakisikli_42
02-09-2007, 16:40
eywallah arkadas emigine saglik tesekürler
ELİNE SAGLIK bakalım birde kaspersky kullanalım bakalım nasıl
arkadaşlar key nolarını nasıl giriyoruz yardım edebilirmisiniz
rebelpirate
03-09-2007, 00:33
kaspersky gerçekten çok kullanışlı hafif programdır bence de , daha önce bi çok antivirüs programı denedim,ama aralarında en güçlü ve bilgisayarı en az yoran bu gerçekten.yaklaşık 2 yıldır kullanıorum ve tavsiye isteyen arkadaşlara şiddetle öneriyorum.
Ama bu arada bu linkte verilen yeni sürümü kurarken bazı sorunlar yaşıorum.REBELPIRATE veya bilgisi olan arkadaşlar bi yardım eli uzatırsa çok sevinirim.
keylerin hiçbirisi çalışmadı bende.acaba karalisteye girmiş olabilirmi bilmiorum ama verdiği uyarı "bu program için uygun deildir", birde türkçe yamayı yapmak için skin klasörünü koplayalarken erişim engellendi uyarısı alıorum(programı kapattıktan sonra yaptığım halde)
keyler için o şekilde uyarı vermesi imkansız çünkü kendim de bunu kullanıyorum ve kullandığım key verdiğim keylerin içinde.
mesutpulat
03-09-2007, 00:59
rar şifresi ne ben bulamadım payllaşım için tşklerrrrrrrrrrrrrrr
acil acil keyler çalışmıyor update kapanıyor
engincem
03-09-2007, 11:31
merhaba millet, sorum şu; bu kaspersky programını indireyyimmi, indirmeyeyeyimmi karar veremedim, tüm yorumları okudum, kimi keylerin yada seriallerin süresi bitiyor diyor, kimi kurmadım falan diyor, lütfen yardım........ şimdiden teşekkürler!!!!!!!!!!
engincem
03-09-2007, 12:31
yaw bi zahmet yardım edin, programı kurayım mı, kurmayyayım mı, REBELPIRATE bir yardım üstteğmenim... mesajım a bir yanıt yok hala... lütfennnnnnnn
Baba büyüksün ellerin dert görmesin.
Kaspersky bilgisayarı yorar ama en iyi ve güvenilir olanıdır şüphesiz.
kardeş deniyorum herhalde olacak teşekkürler..
rebelpirate
04-09-2007, 23:26
merhaba millet, sorum şu; bu kaspersky programını indireyyimmi, indirmeyeyeyimmi karar veremedim, tüm yorumları okudum, kimi keylerin yada seriallerin süresi bitiyor diyor, kimi kurmadım falan diyor, lütfen yardım........ şimdiden teşekkürler!!!!!!!!!!
kardeş bir sürü key verdim yaklaşık 20 adet. onlardan mutlaka içerisinde çalışan var çünkü kendimde o keylerden bir tanesini kullanıyorum ve hiç bir sorunum yok. 3 yıllık olan karalisteye alındı ama ben şu an keylerin içindede verdiğim 2 yıllık keyi kullanıyorum.
krus_dov
07-09-2007, 10:52
dostum eline sağlık çok yararlı oldu benim için herhangi bir problemim kalmadı keyi de otutturdum sayende. tekrar saolasın.
kadirim_83
07-09-2007, 22:05
paylasım ıcın tesekkurlr ama keylerı nasıl akıf hale getırecegım yardm lutfen
ömerfarukaslantaş
08-09-2007, 09:40
verdiğiniz şifre yemedi yenisi varsa yazın lütfen
macon2coeur
11-09-2007, 01:35
MKS_vir 2k7'nin mi seriali bulunmuyor bilder L3TZ-R49S-CUE8-KENL-JG6H-2MER
macon2coeur
11-09-2007, 01:41
MKS_vir 2k7 bilader inan bana ben su an kaspersky 7.0.0.119 ile beraber kullaniyorum kurduktan sonra 15 adet virus buldu ve temizledi bilgisayarimdan yani kaspersky'nin bulamadigi virusler var ve ben ikisini birden kullaniyorum eger programi bulursan buda 100% calisan serial'i L3TZ-R49S-CUE8-KENL-JG6H-2MER rep mep istemez ne ise de yarar bilmem repin falan hadi kolay gele virussuz gunlere
[[[68Aksarayli_serseri]]]
armadafb
11-09-2007, 18:51
teşekkürler arkadaş...
Rebel pirate hocam 10 numarasın valla. çok teşekkür edrim çok sorunsuz mükemmel bir kurulum oldu. Uzun zamandır kaspersky bulamıyordum diğer virüs programı olduğunu iddaa eden garip programlardan gına geldi. Kaspersky bu işte tek evet birazıcık pc kasıyor ama hiç önemli değil.
kardeş eline emeğine sağlık.çok güzel bi iş çıkarmışsın.+rep
Sağol dostum sonunda işime yarayan keyi buldum Allah razı olsun
alpacıno70
16-09-2007, 11:41
tşkler ellerine saglık
asivemai23
17-09-2007, 08:01
emegine sağlık üstad..
teşekkkürler ben nod 32 kullanıyordum ama hiç bir tık göremedim bi de bunu deneyelim. paylaşım için teşekkürler
umutcelebi99
22-09-2007, 12:21
sağol kardeş
imposimato
22-09-2007, 14:41
yo iyi anladık bu çok iyi program da bu yukarıdaki şeyi nasıl kuracaz . download denen yerlerini hepsini indirecez mi. eyrıntılı kurulum lütfen
imposimato
22-09-2007, 14:46
aw bi de bu internet security ile antivirüs programlarının farkı nedir
kardeş yeni keyler için teşekkür ediyorum.Ayrıca Kaspersky gerçekten bir numara ardından Nod32 derim.Şahsi bilgisayarımda kaspersky kullanıyorum, şirkettekinde ise Nod32 var.Şirket bilgisayarından flash diskime virüs bulaşmıştı.Nod32 bu virüsü gördü ancak silemedi, kaspersky ise kökünden anında halletti.tabi sadece bu virüsü değil diğerlerinide.yine eğer nette kredi kartı kullanıyosanız KESİNLİKLE KASPERSKY YÜKSEK KORUMALI ŞEKİLDE KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM. ZİRA BENİM BAŞIMA GELDİ KASPERSKY BÖYLE HIRSIZLIK YAPAN BİRÇOK SİTEYİ BANA BİLDİRDİ VE BUNLAI KARA LİSTEYE ALDI.Arkadaşlar bu bir reklam değil inanın tavsiye ederim
dostum eline saglik cok tesekurler program icin simdi indiricem sagolasin
yorgunum
23-09-2007, 16:14
birisi bişey söylediğinde hemen tepki göstermeyelim RapidShare arkadaşımız birşey söylemiş ve bence haklıda hemen terslemek yerine birde ne dediğine bakalım...
herkes iyi niyetiyle birşeyler paylaşmayaçalışıyor...
kaspersky rus yapımı olduğundan türkiyeye yönelik bir virüs geliştirmeyeceği ne malum???
sevgi saygı dostlukla vbmenu_register("postmenu_1605220", true);
fetishcrazy
23-09-2007, 21:45
çok teşekkürler üstad bu muteşem program için eywallah
hakanpusat
24-09-2007, 15:25
üstad eklenen yeni keyler çalışmıyor
snoopdogg
24-09-2007, 19:46
KESİNLİKLE kaspersky...paylaşım için çookk teşekkürlerr...
volkan.e
24-09-2007, 21:00
Dostum Harikasın
kuntepercanavarı
24-09-2007, 22:08
evet ruslar bizim en büyük düşmanımızdır pkk ya yaptığı yardımlar, çeçen müslümanlara yaptığı kıyımları unutmuyoruz azerbeycan, ermeni savaşında ermenilere verdiği destek ve yardımlar unutulmayacaktır geçmişte türk milletine erzurumda, karsta, ığdırda yaptıkları soykırımlarıda unutmuyoruz...
ruslar bizim dostumuz değildir bunu iyi bilmeliyiz...
kasperi paylaşan arkadaş sanada teşekkürler...
a.whisper
24-09-2007, 22:35
evet ruslar bizim en büyük düşmanımızdır pkk ya yaptığı yardımlar, çeçen müslümanlara yaptığı kıyımları unutmuyoruz azerbeycan, ermeni savaşında ermenilere verdiği destek ve yardımlar unutulmayacaktır geçmişte türk milletine erzurumda, karsta, ığdırda yaptıkları soykırımlarıda unutmuyoruz...
ruslar bizim dostumuz değildir bunu iyi bilmeliyiz...
kasperi paylaşan arkadaş sanada teşekkürler...
arkadaşlar burası tartışma mekanı diil lütfen butür msjlar yazmayın kolay gelsin........
blue.leader
24-09-2007, 23:22
Yaw ne rusu ne amerikanı onları boşverin paylaşan arkadaşım keyler kara listede onlara bi yenilik ketirirsen sevinirim
engincem
25-09-2007, 15:30
1 aydır bu programı indirirken bu indirme sırasında verilen keylerden kullanıyordum, an önce kullanmakta olduğum keyin kara listeye alındığı mesajı geldi, diğer keyleri girmeye çalıştım, hala kabul etmiyor. Helppppppp
engincem
25-09-2007, 15:31
Eski keyleri kabul etmiyor, yeni key lazımmm. yardımmm
forumcanavarı
25-09-2007, 16:03
tartışamalara katılmadan edemedim kaspersky gerçekten başarılı bir program ve öyle denildiği gib de bilgisayarı kasmıyor yalnızca uptade yaparken biraz kasar bi de bilgisayar açıldığında ancak onun dahi kusurları var bilgisayarda yapmak istediğiniz herşeye her yüklemeye setup'a karışabileceğini sanan bir program bu aslında eksik değil fazlalık hatta "oha yani sanane benin bilgisayarım herşeyi yüklerim" dediğim oldu kasperskiye karşı rusların olup olmaması birşeyi değiştirmez ayrıca rusya bizim önceden düşmanımızdı şimdi ise el ele verebileceğimiz yegane ülke konumunda arkadaş demiş bizim en büyük düşmanımız diye de güldüm yani o zaman sen rus kızları ile ...... yapma arkadaş yapana da karışma değil mi madem dümanlar.
bu arada rebelpirate kardeş sağol bu programa ihtiyacım vardı sana rep verelim bari olduğu kadar...
Casper_2641
25-09-2007, 16:14
Sağol gerçektende Harika Paylaşım teşekkürler
engincem
25-09-2007, 16:18
keyler kara listede
Güvenlik alarmı
Anahtar engelli
mesajı çıkıyor...
blue.leader
25-09-2007, 16:46
Keyler karalistede yenilerini ekleyene kadar konuya KİLİT... Açılması için yöneticilerin birine p.m. at...
a.whisper
26-09-2007, 09:07
Keyler karalistede yenilerini ekleyene kadar konuya KİLİT... Açılması için yöneticilerin birine p.m. at...
konuyu açtım yeni key eklemek isyen arkadaşlar olabilir konuyu editledim ok....şunu bi deneyin [Only registered and activated users can see links]
bayy_cool
26-09-2007, 19:20
saol emegıne saglık
blue.leader
28-09-2007, 23:04
konuyu açtım yeni key eklemek isyen arkadaşlar olabilir konuyu editledim ok....şunu bi deneyin
Yeni key eklemek isteyen p.m. atar. Çoğu kişi indirmeden sağol diyor burası mesaj yükseltme alanı değil....KİLİT!
vBulletin® v3.6.7, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.